Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ilyet lehet csinálni? Nem...

Ilyet lehet csinálni? Nem fognak elküldeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem vagyok megkeresztelve és nem is sűrűn járok templomba. A párom szakított velem szombaton viszont vissza akarom kapni és szeretnék neki írni egy levelet amibe mindent leírnék neki, hogy mit érzek iránta. Lehet hülyeségnek tűnik, de ezt egy templomban szeretném. Úgy érzem ott Isten látná a lelkem és, hogy mennyire is szeretem. Egy templomban megírhatom? Vagy ki fognak küldeni?
2012. jan. 11. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
A templomban akarsz levelet írni? Nem fognak kiküldeni, csak furcsa.
2012. jan. 11. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Napirai11 válasza:

Szia Kérdező!

Ha a templomban épp mise/istentisztelet folyik amikor te ott levwelet írsz, akkor elég furcsán fognak rádnézni az emberek. Ha meg nincs szertartás akkor lehet, hogy be sem tudsz menni, mert be van zárva, de általában a templomok mellett van a plébánia/lelkészség, és ha bekopogsz oda, és a pap/lelkész otthon van, biztosan nem fog elzavarni téged onnan, és a templomot is kinyitja, amég megírod ott a levelet.

Lehet, hogy fura képet vág majd, ha bekopogsz hozzá a kéréseddel, de elzavarni nem fog, ez tuti.

Üdv: Napirai

2012. jan. 11. 20:50
 3/5 dellfil ***** válasza:

Ha igazán hívő vagy, minek a templom? Úgy tudom - lehet, hogy rosszul - Isten MINDENT lát és tud. Idő neki nem számít. Előre-hátra átfogja tudatával a mindenséget. (Ebbe persze a mi Univerzumunk is beletartozik) :DDD

Tehát ne aggódj bármit teszel, bárhol teszed most, vagy a jövőben, Isten tud róla.

Bocs, én ugyan nem vagyok hívő, de szerintem egy hívőnek tisztában kellene lennie a fentiekkel. :)

dellfil

2012. jan. 11. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Isten nem csak a templomban lát? Ha csak ott látná a te lelkedet, akkor nem lenne mindenható! Isten a gondolatodat is tudja mielőtt te már kérnéd őt!

Mt 6,8 ..." mert jól tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt kérnétek tőle."

Ha te úgy érzed, hogy szükséged van Isten szeretetére, és hatalmára, akkor inkább térj meg.

És hogy gondolod? Ha nem békül veled ki a barátod, akkor Isten tehet majd róla? Inkább azon gondolkozz el, hogy tényleg miért szakítottatok. Tényleg ő e az az ember aki a te életed párja?

Én kívánom neked, hogy nagyon boldog légy azzal az emberrel aki a te életed párja.

2012. jan. 11. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fognak elküldeni a templomból.

Annyiban igazad van hogy egyrészt a katolikus és orthodox templomokban az Oltáriszentségben Jézus valóságosan jelen van ezért az valóban olyan hely ahol Isten különleges módon van jelen.

És vannak olyan szent helyek is ahol például sokat imádkoztak vagy ahol szentek éltek.

Itt egy példa erre:

[link]

2Kir 13,21 - Egyszer, amikor éppen temettek egy embert, az emberek hirtelenül megpillantották a portyázó csapatot. Az embert bedobták Elizeus sírjába és elmentek. Mihelyt az ember hozzáért Elizeus csontjaihoz, életre kelt és talpra állt.

2012. jan. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!