Hogyan tudnám elfogadtatni a családommal?
Lelkésznő szeretnék lenni.Ez minden vágyam, hogy az Úrat szolgálhassam.
De a családomból ezt senki sem támogatja...sőt lehurrognak érte. És ez elég rosszul esik. El nem tántoríthatnak a döntésemtől, csak azt szeretném, hogy fogadják el...
A családunkban csak én vagyok vallásos vagyis más is meg van keresztelve de ennyi, semmi több.
Szóval nem tudom hogyan fogadtassam el velük. Egyedül a barátom, aki kántor ő támogat és persze sok lelkész ismerőm is...Csak a család nem:(
imádkozáson kívül mást nem nagyon tehetsz
milyen felekezetben, ha kérdezhetem?
(egyébként én sem támogatnám- bibliai alapon, de ez már egy másik történet)
Hány éves vagy?
Lehet, hogy fiatal vagy, és félnek attól, hogy idősebb korodban megbánnád fiatalkori döntésed.
Őszinte leszek hozzád.
100 százalék, hogy nincs isten, ne tégy butaságot.
14:24-es ilyet ne mondj! Kedves kérdező!
Ha erre vágysz, akkor tegyél meg érte minden lehetőt!
A te életed, nem a családodé.
Sok sikert a "keresztes hadjárathoz"!
16???
azt hittem, már a felvételi előtt állsz
mi minden fog még történni egy év alatt...
Nem ilyen választ vártam... és magamtól is el tudom dönteni, hogy van e vagy sem...
és én hiszem, hogy van! És úgysem tántorodom el a célomtól...és nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek arról hogy lelkész legyek hanem, hogy mit tegyek a családommal kapcsolatban...
"100 százalék, hogy nincs isten, ne tégy butaságot."
Honnan ez a nagy bizonyossági faktor? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!