Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi miért álldogálnak...

Jehova tanúi miért álldogálnak kint feleslegesen az utcákon?

Figyelt kérdés

Biztosan ti is találkoztatok velük, ahogy párban álldogálnak az állványuk mellett.

Hazafelé menet mindig látom őket, ott állnak szerencsétlenek télen-nyáron, hóban-fagyban, és semmi értelme annak, amit csinálnak, mert mindenki elmegy mellettük. Kérdem én, akkor minek állnak ott? Haaznosabb lenne, ha szórólapot osztanának.

2014. nov. 30. 12:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: Tehát a szívedben jó helyen van a sátán? :) Még mindig ez a kérdés.
2014. dec. 1. 19:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert valláskárosult gyökerek.
2014. dec. 4. 11:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Has meg szorolapot osztogatnanak az volna a baj hogy mindekint letamandnak keretlenul igaz?

Hadd hogy tegyek a dolgukat, nem tisztunk megitelni oket.

Neked feleslegesnek tunik de peldaul ugyanolyan feleslegesek tunhet barkinek a reklamok a teveben, szoval kinek ez kinek az felesleges...

Amig nem zavarnak addig nincs mit megszolni oket...

Ertem hogy nem ertesz egyet veluk ,mindahogy en sem, de azert ez a megoldas joval jobb mint becsongetni keretlenul a lakasokban, hogy tapot adjanak a "megint zaklatnak a tanuk hogyan razzam le oket" kerdeseknek...

A szorolapos megoldas is keretlen zaklatas mert nyomna a kezedbe ha kell ha nem mig igy ha nem erdekel elmesz melletuk ..max radmosolyognak de ebben a vilagban maholnap mar orvendhetsz ha egy mosolygos embert latsz....

Szoval nem ertem miert avar ez teget..es a tanuk provokalasan kivul nem is latom mas ertelmet a kerdesnek...

2014. dec. 4. 13:17
 24/24 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem ez sokkal stílusosabb dolog mint a leszólítás és a házalás. Hogy felesleges e?, nos ezt döntsék el azok akik ott álldogálnak.
2014. dec. 5. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!