Sokan miért koptatják feleslegesen az egyetemi padot, amikor egyértelmű, hogy úgyse lesz munkájuk?
Ad:1 nyilván a nagyja nem gondolja,hogy nem fog megélni. Mert ha ezt 100%-ra tudná, bele sem kezdene! Biztos van olyan is, akinek fáj elmenni még dolgozni és inkább tanul!
Ad 2: te komolyan azt gondolod,hogy ha már kimegy külföldre, akkor a magyar gazdaság fogja érdekelni? Ugyan már!
Én pont, hogy úgy gondolom, hogy lesz munkám. Persze nem kezdem egyből az egekben, de lassan csak kialakul
Külföldre azért nem megyek, mert nem hagyom itthon a páromat (ő nem tudna jönni). Voltunk 3 évet távkapcsolatban, többször nem hiányzik...
figyelj, én nem itélem el a te nézőpontodat sem, igen igy is lehet érvénynesülni ahogy te csináltad
DE! Én pl. igenis egyetemre járok és nem gondolnám, h feleslegesen, először is szert teszek tudásra, a szakmám elsajátitására, némi gyakorlatra,
az h egyértelmű, h úgyse lesz munkájuk - ez szerintem a legkevésbé sem helytálló, igaz, vannak olyanok is, akik igy jártak, de nem ez a többség, azok járnak igy, akik nem tudjak kihasználni a lehetőségeiket, akik az egyetemet is apuci unszolására végezték. igenis, sokan vannak akik tényleg jo munkára leltek a fősuli/egyetem után is, nem mondom h mindenki több százezreket keres, de meglehet élni belőle. A másik dolog, h nem hagynám el a hazámat, semmi pénzért. Itt születtem, itt nőttem fel, és itt szeretnék érvényesülni. Itt élnek a családom, barátaim. Szoval én inkább a nehezebb utat választom, mint a könyebbet. De én nem irlak le téged, ugy mint te engem (egyértelmű, hogy úgyse lesz munkájuk?, nevesincs papírral)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!