Kolléganőm folyamatosan liheg, sóhajtozik, tüsszög, böfög, nyög, csapkodja az ajtókat és a nyomtatókat, csoszog a klumpájában, ordít a telefonban, feleslegesen nyomtat, kikészít mindenkit. Hogy éljem túl?
Szólj rá! Lehet, hogy segít.
Ha nem,akkor csináld ugyanazt amit ő, vagy hozd kellemetlen megjegyzésekkel kínos helyzetbe. Csak abból ért az ilyen.
Szerintem túl sokat nem tudsz tenni. Bizonyára idegbeteg lehet, és nem tud uralkodni a viselkedésén. Van ilyen. Az biztos, hogy nem lehet könnyű elviselni. Fiatal, vagy idősebb?
Az én egyik kolléganőm speciel teljes hangerőből szokott csuklani, amin már mindenki röhög, nem hiszem, hogy ezt nem lehet csendesen csinálni, persze ettől függetlenül jó fej.
Én is voltam hasonló cipőben. Direkt már lesben álltam hogy idegesítsem magam. Aztán rájöttem hogy ő ilyen, és ha a fejed tetejére állsz, akkor is ilyen marad. Fogadd el így, ha már nem veszi észre magát. Lehet hogy ez az ő természetes viselkedése.
Amikor esetleg, liheg, sóhajtozik, kérdezd meg finoman,Katikám elrontottad a gyomrod, megfáztál, vagy bablevest ettél,De csak finoman! Én az ajtóra kiragasztottam egy paprt, nyillal, ez itt a kilincs.
Legyél rugalmasabb, vedd fel kicsit humorosabban ha már 8 órára összevagytok zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!