A pasim folyamatosan szakit velem aztán ki akkar békülni mit tegyek hogy fejezze be de ha megmondom megsértödik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 20:13
2/22 anonim válasza:
Használd a vasúti jelszót Kinek kell ilyen pasi?
3/22 anonim válasza:
Ha szakít veled akkor már nem jártok. Min sértődik meg??
4/22 anonim válasza:
Rúgd jól s*ggbe ! Csak nehogy visszarúgjon...
5/22 Rikoh válasza:
idázd le utána meg egy kis anál majál.... :D hidd el utána nem csinál többet ilyet :D
6/22 anonim válasza:
Ha én a csajommal ezt tenném akkor biztos hogy nem a szerelem miatt hanem a csaj más "adottságai" miatt mennék vissza :D.
Legyen benned egy kis tartás!
Most azt hiheti rólad hogy egy könnyen megszerezhető ribanc vagy. Bocs de ez tény.
A másik lehetőség pedig az hogy amikor szakítotok akkor más csajokkal találkozgat, felfrissíti magát :D (sok ilyenről tudok).
Neked kell lépned és legyél határozott!
17f (Nem vagyok meleg)>(
7/22 anonim válasza:
Felejtsd el ezt a pasit, nem érdemel meg téged! Keress egy jobbat, aki megbecsüli, hogy veled lehet!
9/22 anonim válasza:
Szerintem,lépj túl.Ne húzzátok egymás idejét.Pasizz be!!!Azzal meg ne foglalkozz,hogy neki fáj...,neked is fáj,amikor szakít.Mindenkitől van jobb,gondolom fiatalka vagy így mind a kettőtöknek szüksége van "újat" kipróbálni,új kapcsolatokra stb...,ez az élet rendje.Nagyon ritka az,akik összejönnek 17-évesen és együtt maradnak sokáig.Csak reálisan kell gondolkozni!Persze te nő vagy,neked meg kell találni azt a köztes utat,hogy ne tartsanak könnyű nőcskének,úgy viselkedni stb... :). Sok sikert! 26/nő
10/22 anonim válasza:
Figyelmeztetném, hogy ha legközelebb elmegy, vissza se jöjjön. Következetes is lennék, és nem fogadnám vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!