Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A pasim folyamatosan szakit...

A pasim folyamatosan szakit velem aztán ki akkar békülni mit tegyek hogy fejezze be de ha megmondom megsértödik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 20:13
1 2 3
 11/22 Toncsi63 válasza:
Amikor legközelebb békülni akar, elé állsz, mélyen a szemébe nézel és viharos erővel térded felrántásával, borzalmasan T.k.n rúgod. Utána angyali ártatlansággal arcodon, megkérded: miért akarsz megint kibékülni? Nem fog tudni hazudni.
2011. aug. 20. 08:16
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha már többször azt mondta hogy vége azután visszakönyörögte magát akkor a kapcsolatotokban komoly problémák vannak, le kéne ülni és elbeszélgetni nyílt kártyákkal. Amíg attól félsz hogy megsértődik és nem vagytok őszinték egymással nem fog megoldódni a dolog.

Tedd fel a kérdést magadnak: egyáltalán szeret téged ha már többször elküldött? Akit szeret az ember azt nem küldi el.

Ha valóban annyira szereted hogy adni akarsz neki még egy esélyt, és szerinted meg is érdemli, akkor a javaslatom a következő: leültök, és őszintén megbeszélitek kinek mi a baja. Ha ekkor szakítotok akkor a probléma megoldódott.

Ha úgy döntötök a beszélgetés után, hogy folytatjátok, akkor mondd meg neki, hogy ez az utolsó esélye, és legyen benned annyi lelki erő, hogy be is tartsd, és te mondd azt hogy vége ha megint elküld és könyörögné vissza magát.

A kérdésből ítélve fiatal vagy (bár lehet tévedek), 20 évesnél fiatalabb, tehát ne félj kitenni ha úgy adódik, hidd el lesz nála sokkal jobb. Addig is fájdalom adott, a szenvedés választható.

2011. aug. 20. 17:27
 13/22 Nagyfater ***** válasza:
100%

Először is tanulj meg fogalmazni és helyesen írni. A magyar nyelvben (is...) például használatos a vessző és a pont. Mielőtt megsértődnél, nem árt, ha tudod: a pasik általában az intelligencia-szintjüknek megfelelően bánnak a nőkkel (a nő intelligencia-szintjéről van szó természetesen).

Azután pedig turbózd fel az önértékelésedet: te nem játékszer vagy, amit ha megunnak, a sarokba dobnak, aztán egy idő után megint elővesznek. Legyen benned annyi büszkeség, hogy aki egyszer otthagy, azt többé nem fogadod vissza, ha mégoly szívdöglesztő is az illető. Már csak azért is így kell tenned, mert különben elterjed rólad, hogy akarat nélküli báb vagy, akivel egy pasi azt tesz, amit akar.

Ja, igen: a pasid nem megsértődik, hanem játszik veled. Nagy különbség!

2011. aug. 23. 05:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Keress magadnak 1 olyan srácot, aki megbecsül, őt meg felejtsd el.Ja, valaki írta, h ritka az, aki 17 éves kora óta együttvan valakivel. Neki ü0ze0nném,h.14 éves korom óta (8 éve) együtt vagyok jóval idősebb férjemmel, most 8 hós a lányunk, imádjukegymást
2011. aug. 23. 11:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy befejezze. Fejezzd be te, ha tényleg eleged volt belőle! A kérdésben leírt folyamatban mindketten résztvesztek. Folyamatosan szakítani csakúgy nem lehet, ahhoz a kapcsolatot újra és újra létre kell hozni.
2011. aug. 23. 12:45
 16/22 anonim válasza:
100%

Isteneeeem annyi pasi van a világon!!! Az én tesóm/lány/ ugyanígy volt elhagyták egymást és egy héttel később visszajött a srác megint jártak egy hónapig aztán a csóka fogta elküldte a qrva anyjába a tesóm és elhordta mindenféle ribancnak /pedig nem bulizós típus és ő volt a 2. pasija/ ezek után még megint visszatolta a képét/én küldtem haza az öklömmel :D/ A lényeg a lényeg ez minden csak nem szerelem, lehet hogy a te részedről igen de az övéről nem :/ ezért mond neki: Figyelj srác mostmár elegem van ebből a szakítós-összejövős dologból! ezt itt hagyjuk abba! Szóval szakíts TE vele! és ne érdekeljen hogy megsértődik vagy sem!! a következő lépés pedig menj a telefonszolgáltatódhoz és tiltasd le a számát, mert képes lesz küldeni mindenféle üzeneteket!!!

remélem segítettem :D

2011. aug. 23. 18:46
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha ilyen link a pasas, ne foglalkozz vele tovább! De azt a jogot használd ki ki nyugodtan, hogy most Te "rúgsz" alá:

keményen!

2011. aug. 24. 10:44
 18/22 anonim válasza:
De milyen jól esik kibékülni!Vagy nem?
2011. aug. 24. 18:33
 19/22 anonim válasza:
Vagy szakíts vele te, de ezúttal utoljára, vagy ha nem bírod ezt megtenni, amikor elküldd nézz a szemébe és mondd meg neki de akkor ez most végleges, vissza se gyere többé nem vagyok a játékszered. Lehet fájni fog neked,de ő csak játszik veled és évek múlva ha visszaemlékszel majd rájössz így volt jó, hisz találsz helyette sokkal jobbat. Tapasztalatból beszélek. Nekem is ezt egyszer meg kellett tennem, megsértődött, és???? Ő is megsértett engem a viselkedésével. Légy leány a sarkadon és állítsd meg, hülyének néz és csak egy szexuális játékot lát benned. Neked is van büszkeséged, ha szeretne nem tenné ezt veled. Ha meg nem szeret minek vagy vele, lesz majd olyan férfi, aki szeretni fog, megbecsülni és akit te is viszont fogsz szeretni, de amíg ezt a se veled, se nélküled játékot játsza veled esélyed sincs meglelni az igazit. Ja ma már boldog házasságban élek évek óta és az eset 22 évesen volt, most 35 vagyok. Szóval fel a fejjel kislány, ne hagyd magad:)
2011. aug. 25. 09:42
 20/22 anonim válasza:

csak ennyit mondok: a töltött káposzta sem jó felmelegítve.....

tehát aminek egyszer vége lett, vége lesz másodjára is...tapasztalat!

2011. aug. 25. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!