Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi miért álldogálnak...

Jehova tanúi miért álldogálnak kint feleslegesen az utcákon?

Figyelt kérdés

Biztosan ti is találkoztatok velük, ahogy párban álldogálnak az állványuk mellett.

Hazafelé menet mindig látom őket, ott állnak szerencsétlenek télen-nyáron, hóban-fagyban, és semmi értelme annak, amit csinálnak, mert mindenki elmegy mellettük. Kérdem én, akkor minek állnak ott? Haaznosabb lenne, ha szórólapot osztanának.

2014. nov. 30. 12:39
1 2 3
 11/24 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Olyan sokszor találkoztam már az általad is elkövetett hibával. Mi a hiba?

Hát az, hogy érdekel a kérdés(ha igen?) és nem az illetékesnek teszed fel. Ez olyan, mintha a szomszédomtól kérdenéd, nem e tudja mit ebédeltem! Nem egyszerübb tőlem megkérdezni? Hodd el, én a pontosabb választ adnám neked. A neked írt válaszok a bíízonyítékok!

De ha tényleg érdekel, és őszinte a kérdésed, akkor eredj oda hozzájuk, és nyugodtan tedd fel nekik. Meg fogsz lepődni a válaszukon :-)

2014. dec. 1. 11:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem értelmetlen. Nagyon sok tapasztalat mutatja, hogy vannak emberek, akik érdekel a Biblia. A minap én is álltam az állvány mellett, és jó néhány ember megállt, és vitt a kiadványokból. Szóval megéri "télen-nyáron, hóban-fagyban" ott állni.
2014. dec. 1. 12:29
 13/24 anonim ***** válasza:

" Némelyek esetében ez az egyetlen lehetőség, hogy halljanak a jó hírről. Szeretnénk , prédikálni az embereknek mindenhol, ahol megtalálhatók"

És mi a jó hír? Hogy hamarosan mindenki meg fog dögleni?

2014. dec. 1. 14:43
 14/24 anonim ***** válasza:
kedves zitus. ez a gyakorikérdések. amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted. tudtommal pont az a baj, ha nem kérdezünk, nem? legalábbis a mittanít könyv első kérdése ez,tudtommal, hogy miért jó, ha kérdezünk. nem mer odamenni a kérdező a tanúkhoz, mert fél, hogy leharapják a fejét. de többek közt ezen az oldalon ezt megteheti. az, hogy a szomszédodt kérdik meg, hogy te mikor ettél, az azért lehet, mert előfordulhat, hogyha kajás vagy, te is leharapod mások fejét. :-) béke
2014. dec. 1. 14:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha annyira jó lenne ez a szervezet, akkor 100 emberből nem 95 mondaná azt, hogy a tanúk agymosott birkák egy pénzéhes szektában. Még az Amerika által olyannyira gyűlölt iszlám vallásról is lényegesen jobb arányban vélekednek pozitívan az emberek.
2014. dec. 1. 14:46
 16/24 anonim ***** válasza:
nos, a lósz.r több milliárd lélek kedvence, én mégsem szívesen enném. a bibliából nyílvánvaló, hogy Isten nem a többséget támogatja, hanem az igazságosságot támogatja. ha nem így lenne, nem 8 ember lett volna megmentve, és az összes többi elpusztítva noé idejében. amit írtál, és írtam, az a csordaszellem. Jézus idejében is voltak olyanok, a biblia írja, akik hittek benne, de a többiek miatt, akik elítélték őt, nem tartottak vele.
2014. dec. 1. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
6-os: hiába vinnék őket a pszichiátriára, ott is megpróbálnának téríteni, és mivel ezt üldözésként fognák fel, még jobban megerősítené a hitüket. A saját fejükbe vannak bezárva.
2014. dec. 1. 15:59
 18/24 KZitus ***** válasza:

Kedves # 15

Az olyan vélemények mint a tiéd is, garancia arról, hogy helyesen gyakoroljuk Krisztus törvényeit és alapelveit. Ő maga figyelmeztetett erre:

"Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek." Máté 5:11,12

János 15:20

Tartsátok elmétekben a szót, melyet mondtam nektek: a rabszolga nem nagyobb az uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak; ha az én szavamat megtartották, a tiéteket is meg fogják tartani.

Az üldözés minden formája az első bizonyítéka annak, hogy jó helyen vagyunk.

A válasz a kérdésre, miért álldogálunk is:"1Korintusz 15:58 " Következésképpen, szeretett testvéreim, legyetek rendíthetetlenné, tántoríthatatlanná, és mindig bőven legyen tennivalótok az Úr munkájában, tudva azt, hogy fáradozásotok nem hiábavaló az Úrban."

Nagyon boldogan tesszük, amikor "fáradozunk az Úr munkájában":-)

2014. dec. 1. 17:10
 19/24 anonim ***** válasza:

"Az üldözés minden formája az első bizonyítéka annak, hogy jó helyen vagyunk."

Értem. Akkor a sátán is jó helyen van a szívetekben, ugye? :)

2014. dec. 1. 18:01
 20/24 anonim ***** válasza:
tudtad, hogy a biblia szerint: "Csalárdabb a szív mindennél, és veszedelmes. Kicsoda ismerheti azt?" érdekes, hogy a biblia óva int attól, hogy a szívünket kövessük, inkább a józan gondolkodást emeli ki. meglepődtél? az, hogy tedd, amit a szíved diktál, sátán szlogenje. béke.
2014. dec. 1. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!