Jehova tanúi miért álldogálnak kint feleslegesen az utcákon?
Biztosan ti is találkoztatok velük, ahogy párban álldogálnak az állványuk mellett.
Hazafelé menet mindig látom őket, ott állnak szerencsétlenek télen-nyáron, hóban-fagyban, és semmi értelme annak, amit csinálnak, mert mindenki elmegy mellettük. Kérdem én, akkor minek állnak ott? Haaznosabb lenne, ha szórólapot osztanának.
Szervusz
Olyan sokszor találkoztam már az általad is elkövetett hibával. Mi a hiba?
Hát az, hogy érdekel a kérdés(ha igen?) és nem az illetékesnek teszed fel. Ez olyan, mintha a szomszédomtól kérdenéd, nem e tudja mit ebédeltem! Nem egyszerübb tőlem megkérdezni? Hodd el, én a pontosabb választ adnám neked. A neked írt válaszok a bíízonyítékok!
De ha tényleg érdekel, és őszinte a kérdésed, akkor eredj oda hozzájuk, és nyugodtan tedd fel nekik. Meg fogsz lepődni a válaszukon :-)
" Némelyek esetében ez az egyetlen lehetőség, hogy halljanak a jó hírről. Szeretnénk , prédikálni az embereknek mindenhol, ahol megtalálhatók"
És mi a jó hír? Hogy hamarosan mindenki meg fog dögleni?
Kedves # 15
Az olyan vélemények mint a tiéd is, garancia arról, hogy helyesen gyakoroljuk Krisztus törvényeit és alapelveit. Ő maga figyelmeztetett erre:
"Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek." Máté 5:11,12
János 15:20
Tartsátok elmétekben a szót, melyet mondtam nektek: a rabszolga nem nagyobb az uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak; ha az én szavamat megtartották, a tiéteket is meg fogják tartani.
Az üldözés minden formája az első bizonyítéka annak, hogy jó helyen vagyunk.
A válasz a kérdésre, miért álldogálunk is:"1Korintusz 15:58 " Következésképpen, szeretett testvéreim, legyetek rendíthetetlenné, tántoríthatatlanná, és mindig bőven legyen tennivalótok az Úr munkájában, tudva azt, hogy fáradozásotok nem hiábavaló az Úrban."
Nagyon boldogan tesszük, amikor "fáradozunk az Úr munkájában":-)
"Az üldözés minden formája az első bizonyítéka annak, hogy jó helyen vagyunk."
Értem. Akkor a sátán is jó helyen van a szívetekben, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!