Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?
Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?
Lehet, hogy veszélyes?
Ne szólj már bele a nagyok dolgábaaa? Mi ez a hublibubli? :D
Amíg nem tudod kivel beszélsz, legyél szíves egy bizonyos tiszteletet mutatni, úgy gondolom én semmi sértőt nem mondtam számodra.
Válaszoljak? Itt a lehetőség? Mégis minek, kinek? Elvégre már magadnak szépen leírtad a választ, meglett az entitás kiléte, probléma megoldva XD
Én jót akartam a válasszal, ugyanis ha nem vetted volna észre, a gyakorin elég ritkán szolgálnak az emberek autentikus infóval, no de ha nem kell, hát nem kell.
Valószínűleg az alapvető (és mindent meghatározó) dichotómia (ellentét(pár)) érzékelődik így.
Furcsa hidegséget (hideg szellemet) én is érzékeltem már többször is...pl. egyszer az Arany Rózsakereszt előadásán - utána nem is mentem feléjük többször.
..
Én egyszerű emberként, a tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy a hidegség (hideg szellem, hideg jelenlét) sosem jó.
...
"Nem, a spirituális sátánizmusnak egy ősi valláshoz van köze: a sumérok vallásához, ami talán valamilyen szinten Tibetben is fennmaradt, és Indiában, mint Siva."
-Ebben lehet valami.
...
Anton LaVey-ről: számomra elég agyatlannak tűnik, aki tipikusan a néphez szól (tehát egyszerű, primitív klisékkel operál).
(Lényegét tekintve az Újszövetség és Jézus "szeretetüzenete" is pontosan ilyen. Kb. felforgatási céllal írták meg kabbalisztikus szimbolika alapján.)
Laikusként azt tudom mondani, hogy a Spirituális Sátánizmus egy fokkal komolyabb irányzat, mint a LaVey féle sátánizmus, bár szintén tartalmaz egyszerű, primitív (~népies, a néphez szóló) elemeket is.
...
" Szívesen tanulmányoznám ősi, ma már nem létező vallások szent szövegeit, hogy mi volt a három ábrahámista (így mondják ezt?) vallás előtt."
-A három ábrahámita vallás (kb. = ellentradíció) előtt a tradíció lehetett. (valamilyen szinten igaz ez)
..
"Rájöttem, hogy csak ellenséges entitás lehet, mivel olyat tett, amit nem írtam még le, de a s. sátánizmus tanítása szerint; és a tapasztalatok szerint is, ha megkérdezel egy idegen lényt, hogy ki ő; meg kell, hogy mondja a nevét. "
- ...neked, akkor ha te erősebb vagy nála vagy valamilyen módszerrel képes vagy őt erre rákényszeríteni.
(itt már kb. butaságot tanít az SS)
...
Lehet, hogy Sátán első aspektusa a forróság, ami később átmegy jeges hidegbe.
Amit először ígérnek, annak végül az ellentétét kapod meg. (ez a világ így működik)
...
"autentikus infó" : ezt öröm volt olvasni : )))
Előzőnek:
Hmm, igen. Ezen szoktam rágódni nap, mint nap; épp ezért folyamatosan figyelem magam.
Más:
"Lehet, hogy Sátán első aspektusa a forróság, ami később átmegy jeges hidegbe."
Ennek van valami oka? Mitől lesz olyan hideg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!