Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Spirituális Sátánisták, van...

Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?

Figyelt kérdés

Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?

Lehet, hogy veszélyes?

2014. nov. 14. 13:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Ne szólj már bele a nagyok dolgábaaa? Mi ez a hublibubli? :D

Amíg nem tudod kivel beszélsz, legyél szíves egy bizonyos tiszteletet mutatni, úgy gondolom én semmi sértőt nem mondtam számodra.

Válaszoljak? Itt a lehetőség? Mégis minek, kinek? Elvégre már magadnak szépen leírtad a választ, meglett az entitás kiléte, probléma megoldva XD

Én jót akartam a válasszal, ugyanis ha nem vetted volna észre, a gyakorin elég ritkán szolgálnak az emberek autentikus infóval, no de ha nem kell, hát nem kell.

2014. nov. 19. 20:29
 42/48 A kérdező kommentje:
Úgy látom sok az időd és kevés az ember körülötted; így érthető miért épp engem csesztetsz..., de most fejezd be.
2014. nov. 20. 03:53
 43/48 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az alapvető (és mindent meghatározó) dichotómia (ellentét(pár)) érzékelődik így.

Furcsa hidegséget (hideg szellemet) én is érzékeltem már többször is...pl. egyszer az Arany Rózsakereszt előadásán - utána nem is mentem feléjük többször.

..

Én egyszerű emberként, a tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy a hidegség (hideg szellem, hideg jelenlét) sosem jó.

...

"Nem, a spirituális sátánizmusnak egy ősi valláshoz van köze: a sumérok vallásához, ami talán valamilyen szinten Tibetben is fennmaradt, és Indiában, mint Siva."

-Ebben lehet valami.

...

Anton LaVey-ről: számomra elég agyatlannak tűnik, aki tipikusan a néphez szól (tehát egyszerű, primitív klisékkel operál).

(Lényegét tekintve az Újszövetség és Jézus "szeretetüzenete" is pontosan ilyen. Kb. felforgatási céllal írták meg kabbalisztikus szimbolika alapján.)

Laikusként azt tudom mondani, hogy a Spirituális Sátánizmus egy fokkal komolyabb irányzat, mint a LaVey féle sátánizmus, bár szintén tartalmaz egyszerű, primitív (~népies, a néphez szóló) elemeket is.

...

" Szívesen tanulmányoznám ősi, ma már nem létező vallások szent szövegeit, hogy mi volt a három ábrahámista (így mondják ezt?) vallás előtt."

-A három ábrahámita vallás (kb. = ellentradíció) előtt a tradíció lehetett. (valamilyen szinten igaz ez)

..

"Rájöttem, hogy csak ellenséges entitás lehet, mivel olyat tett, amit nem írtam még le, de a s. sátánizmus tanítása szerint; és a tapasztalatok szerint is, ha megkérdezel egy idegen lényt, hogy ki ő; meg kell, hogy mondja a nevét. "

- ...neked, akkor ha te erősebb vagy nála vagy valamilyen módszerrel képes vagy őt erre rákényszeríteni.

(itt már kb. butaságot tanít az SS)

...

Lehet, hogy Sátán első aspektusa a forróság, ami később átmegy jeges hidegbe.

Amit először ígérnek, annak végül az ellentétét kapod meg. (ez a világ így működik)

...

"autentikus infó" : ezt öröm volt olvasni : )))

2014. nov. 26. 23:52
 44/48 Girgoy ***** válasza:
Tényleg, mennyire szeretik egymást ezek a sátánisták...
2014. dec. 18. 10:30
 45/48 Girgoy ***** válasza:
75%
Egyébként kérdező, szerintem azt, hogy ki ez a hideg lény, leginkább egy pszichiátertől kellene megkérdezned. Nem viccből mondom. Találkoztam már néhány vallási pszichopatával, haosnlóan indultak, mint amilyen állapotban most vagy Te és a végén már csak a gyógyszeres kezelés mentette meg őket attól, hogy teljesen megkergüljenek. De persze az se a legjobb megoldás, de minél hamarabb hagyja ott ezt az ember, annál könnyebb a kiút.
2014. dec. 18. 10:53
 46/48 A kérdező kommentje:

Előzőnek:

Hmm, igen. Ezen szoktam rágódni nap, mint nap; épp ezért folyamatosan figyelem magam.

Más:

"Lehet, hogy Sátán első aspektusa a forróság, ami később átmegy jeges hidegbe."

Ennek van valami oka? Mitől lesz olyan hideg?

2014. dec. 18. 23:14
 47/48 anonim ***** válasza:
Te mégis mit csinálsz hogy ilyeneket érzékelsz? Valamiféle meditációs technikákat végzel bármiféle vezetés nélkül?
2014. dec. 18. 23:25
 48/48 anonim ***** válasza:
Barom
2018. aug. 20. 03:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!