Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?
Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?
Lehet, hogy veszélyes?
Hát, na! Most jobban érzed magad? Lehiggadtál?
Ha igen, akkor nézz jobban utána. Mondjuk az évszámok terén...
Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?
Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?
Lehet, hogy veszélyes?
Tud valaki válaszolni az én kérdésemre is??
Stananic Bible első kiadása: 1969.
Spirituális sátánkák: pár éve?
Na meg is néztem a honlapotokat, a Joy of Satan-t.
Bizony 2002 óta létezik.
Nem ott kell nézni, hanem a történelemkönyvben, "középkor", "inkvizíció", később "II. világháború", "Hitler".
(Ha ismerősek neked az idézőjelbe tett szavak.)
A 4. dimenzió lényei elég erőteljesek. De akiket ismerek nem hidegek. Ezt a frigólényt nem tudom beazonosítani sehogy sem, de nem 4 dimenziós szerintem; és persze nem is 3.
Ezek szerint csak az 5. dimenzióból jöhetett.
Na, majd gondolkodom, most mennem kell, a haverokkal vacsorázni. Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!