Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Spirituális Sátánisták, van...

Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?

Figyelt kérdés

Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?

Lehet, hogy veszélyes?

2014. nov. 14. 13:11
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Hát, na! Most jobban érzed magad? Lehiggadtál?

Ha igen, akkor nézz jobban utána. Mondjuk az évszámok terén...

2014. nov. 14. 14:40
 22/48 A kérdező kommentje:

Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?

Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?

Lehet, hogy veszélyes?

Tud valaki válaszolni az én kérdésemre is??

2014. nov. 14. 14:45
 23/48 anonim ***** válasza:

Stananic Bible első kiadása: 1969.

Spirituális sátánkák: pár éve?

2014. nov. 14. 14:45
 24/48 anonim ***** válasza:
81%

Na meg is néztem a honlapotokat, a Joy of Satan-t.

Bizony 2002 óta létezik.

2014. nov. 14. 14:50
 25/48 A kérdező kommentje:

Nem ott kell nézni, hanem a történelemkönyvben, "középkor", "inkvizíció", később "II. világháború", "Hitler".

(Ha ismerősek neked az idézőjelbe tett szavak.)

2014. nov. 14. 15:11
 26/48 anonim ***** válasza:
Válaszolók: hagyjátok, hadd higgyen, amiben akar, legfeljebb kinövi. Amikor én kamaszként, az egyházellenes korszakomban először olvastam, nekem is egész hihetőnek tűnt. Aztán kinőttem :) Mindenesetre vannak hihetőnek tűnő részei is. Szívesen tanulmányoznám ősi, ma már nem létező vallások szent szövegeit, hogy mi volt a három ábrahámista (így mondják ezt?) vallás előtt.
2014. nov. 14. 15:16
 27/48 anonim ***** válasza:
61%
Igen, a tolvajok mindig is magyarázzák, hogy ők bizony nem azok!
2014. nov. 14. 17:30
 28/48 Ozmium42 ***** válasza:
64%
Szóval azt mondod, hogy a bőrödben lévő hideget és forróságot érzékelő receptorok nem fizikai lények jelenlétét érzékelik? Mesélj még arról, hogy hatnak a nem fizikai lények a fizikai világra...
2014. nov. 14. 18:23
 29/48 anonim ***** válasza:
73%
A pillanat amikor rájössz, hogy a jehovásoknál is vannak őrültebb emberek...
2014. nov. 14. 18:54
 30/48 A kérdező kommentje:

A 4. dimenzió lényei elég erőteljesek. De akiket ismerek nem hidegek. Ezt a frigólényt nem tudom beazonosítani sehogy sem, de nem 4 dimenziós szerintem; és persze nem is 3.

Ezek szerint csak az 5. dimenzióból jöhetett.

Na, majd gondolkodom, most mennem kell, a haverokkal vacsorázni. Bocsi

2014. nov. 14. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!