Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Spirituális Sátánisták, van...

Spirituális Sátánisták, van egy hideg entitás, aki folyton bezavar engem; annyira hasonlít Sátánra, hogy folyton összetévesztem őket. Ki lehet Ő?

Figyelt kérdés

Részletesebben: A különbség amit érzékelni vagyok képes csak annyi, hogy Sátán jelenlétében határozott forróságot érzek; ez a másik pedig olyan hűvösséget hoz magával, hogy feláll tőle a karomon és a hátamon a szőr, és pillanatok alatt elkezdek fázni... néha azon gondolkozom, hogy lehet-e Sátánnak ikertestvére?

Lehet, hogy veszélyes?

2014. nov. 14. 13:11
1 2 3 4 5
 31/48 Ozmium42 ***** válasza:
2014. nov. 14. 19:18
 32/48 anonim ***** válasza:
2014. nov. 14. 20:41
 33/48 A kérdező kommentje:

Ó, Ozmium! Bár ilyen vicces lenne az egész!

Azért kösz, legalább nevettem egyet...egyébként gondolkodtam a vacsora alatt és jövet-menet is ezen az egészen és arra jutottam, hogy már tudom, honnan származik a frigólény.

Rájöttem, hogy csak ellenséges entitás lehet, mivel olyat tett, amit nem írtam még le, de a s. sátánizmus tanítása szerint; és a tapasztalatok szerint is, ha megkérdezel egy idegen lényt, hogy ki ő; meg kell, hogy mondja a nevét.

Ez nem mondta meg, sőt egy szót se szólt, pedig 3-szor is megkérdeztem tőle.

Viszont mindenáron azt a látszatot akarja kelteni, hogy ő Sátán, vagy tőle jobb! Valószínűleg így akar a bizalmamba férkőzni.

A helyzet az, hogy ma délután elzavartam nagy nehezen, mert rohadtul nyomul, simogat és ahol hozzám ér ott libabőrös leszek tőle. Egy órával később megint itt volt.

2-3 napja folyamatosan zaklat.

És nem álmomban, vagy meditálás közben, hanem munka közben; a számítógépen dolgozom.

2014. nov. 14. 20:54
 34/48 A kérdező kommentje:

Kösz Lucifer, ez tetszett!

Kellemes zene, jó pasik, izgalmas történések.

Tudod te mi kell egy egyedül élő nőnek!

2014. nov. 14. 21:04
 35/48 A kérdező kommentje:

Na, jó! Ennyi!

A kérdésem a továbbiakban tárgytalan. Megtudtam ki ez a sz.rházi..., most már tudom a nevét; és igazam volt! Tényleg az 5. dimenzióból jött, ami a keresztények eljövendő lakhelye.

Rohadt hideg lehet ott, ahol ilyen jéglények élnek...

2014. nov. 14. 22:16
 36/48 anonim ***** válasza:

A kérdező szemmelláthatóan egy troll, vagy csak debil.

[link]

Itt viszonylag gyorsan részletes választ szoktak adni minden kérdésre, miért írna valaki a gyikra?

11# Amit írsz, az Stichin állaspontját tükrözi, aki a zsidó származásához híven mindenféle hülyeséget és hazugságot beleágyazott a helyenként felbukkanó igazságok és féligazságok közé. A szimbolikus Pogány tradíciót úgy mutatta be, mint valami szó szerint vevendő maszlagot.

Ez nem az SS álláspontja, ahogy a God szó eredetéről szóló sületlenség sem.

Deggial:

-A szemet szemért elv nem Lavey filozófiájából ered, egy idős az emberiséggel.

-A Laveyi Sátánizmus csupán egy énközpontú liberál-ateista filozófia, ami polgárpukkasztásból okkult színezettel lett ellátva, míg az SS egy gyűjtőfogalom az ősi pogány tradíciókra és praktikákra, és az SS filozófiája is ezt tükrözi, semmi köze az említett liberitárius kultuszhoz.

2014. nov. 15. 07:57
 37/48 A kérdező kommentje:

Előzőnek,

baj, ha nem egy ember véleményét akartam tudni, hanem többét? Talán téged zavar, hogy itt tettem fel a kérdésemet? Nem vagyok troll, mert ez valóban megtörtént velem, és még most sincs vége. Hogy debil vagyok-e azt nem tudom biztosra, de én tudok uralkodni magamon; veled ellentétben.

Kíváncsi lennék, hogy az önkritikád is ilyen jól működik-e, mint ahogy másokat kritizálsz?

2014. nov. 15. 09:51
 38/48 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Kérdező!

Nem egy ember véleményét akartad tudni, hanem többét?

No akkor számold csak össze szépen hány válasz érkezett a kérdésedre. Nem azt, ahol a hozzá nem értő válaszolók kockulnak, hanem azokat a válaszokat számold, amelyek valóban a kérdésedhez kapcsolódnak! Hát én egyetlen egyet nem látok XD

Ha nem itt kérdezel, hanem az email címen, legalább egy hozzá értő Sátánista ember ad autentikus választ, de ezt persze gondolom tudtad...Ehelyett viszont kifirkantottad ide, így rendes választ se kaptál, és még hülyének is néznek, amiért nem tudtad megvédeni magad.

2014. nov. 19. 15:17
 39/48 A kérdező kommentje:

Ne szólj már bele a nagyok dolgába légyszi, azt se tudod miről van szó... vagy igen? Mert akkor itt a lehetőség, válaszolhatsz.

Választ vártam, és megkaptam. Igaz, nem az itt hozzászólóktól.

Ja, és ne aggódj értem, ha védekezni akarok, akkor meg fogom tenni. Itt per pillanat nincs méltó ellenfél. Ha pedig olyantól akarok választ, akit ismerek, akkor azt fogom megkérdezni...

2014. nov. 19. 17:27
 40/48 anonim ***** válasza:
,,Ha pedig olyantól akarok választ, akit ismerek, akkor azt fogom megkérdezni...,, No azt ne mond, hogy ismered a SoE címén válaszoló embereket..!? :D
2014. nov. 19. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!