Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon milyen kérdéssel lehet...

Vajon milyen kérdéssel lehet bizonyítani, hogy Jehova tanúi tévtanítók?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

:D

Nagyon jó tudod hogy a bi az bír lett volna csak elgépeltem, mivel a kérdést már kétszer is feltettem.

Egy kicsit szánalmas, hogy a helyesírásba kötsz bele és hogy ennyivel kitérsz a válasz elől. :D

2010. jan. 27. 13:14
 52/84 A kérdező kommentje:
mint látod, válaszolok, tehát nem térek ki. pontosan én is az általad megfogalmazottakra akartam utalni, arra, hogy ez milyen kérdés. válaszolok neked, ha te is válaszolsz erre: tudsz-e szögletes kört rajzolni?
2010. jan. 27. 13:16
 53/84 anonim ***** válasza:
76%
Kérdéssel nem válaszolhatsz kérdésre. Én kérdeztem hamarabb, azért Neked kell elsőnek válaszolnod. Az én köves kérdésem, viszont válasz volt a Te eredeti kérdésedre.
2010. jan. 27. 13:25
 54/84 A kérdező kommentje:
ha így gondolod, olvasd el a márk 11:29-30 at.
2010. jan. 27. 13:31
 55/84 anonim ***** válasza:

jehovatanui szerint; tartózkodj a vértől!

A jehovatanus nőknek van menzeszer?

Mert ha van mennek a 3,14-ba

2010. jan. 27. 14:01
 56/84 A kérdező kommentje:
egyáltalán, Jehova tanúinak van vére? az hogy lehet? hiszen tartózkodni kellene a vértől, nem? valójában az, hogy valaki tartózkodik valamitől, az azt jelenti, hogy önként nem veszi magához, vagy nem veszt részt benne. a menzesz önkéntelen dolog, már mózes könyve is kitér rá. ugyanígy, ha vérzik az orra valakinek, az is önkéntelen. sőt, vérvizsgálatra lehet vért adni, hisz azt törvényben előírt módon megsemmisítik.
2010. jan. 27. 14:08
 57/84 anonim ***** válasza:
76%

Az,hogy a házaságtörés tilos,azt olvastam a Bibliában.Viszont akár hogyan olvasom,nincs benne,hogy tilos a vérátömlesztés.

Egyébként ha már itt tartunk,az net az meg élvezeti cikknek számít,tehát miért is nem tartozkódsz tőle?(mint tudjuk függőséget okoz)

2010. jan. 27. 16:08
 58/84 anonim ***** válasza:
78%

"hogy önként nem veszi magához, vagy nem veszt részt benne"

Most megmondtad a tutit!Vérátömleszést nem hobbiból csinál az ember, a szükség az,ami ráviszi.Részt venni sem vesz részt,hiszen passzív,azt az orvosok csinálják.

Tehát igazad van Isten szemében bűnös az,aki hetente vérátömlesztést csináltat magábnak.

2010. jan. 27. 16:11
 59/84 anonim ***** válasza:

ma 12:59-re

mesteri mellébeszélés

Komolyan kérdem: szerinted ezen senki nem lát keresztül?

ez elég egyértelmű kérdés, talán még számodra is, úgyhogy várom a választ

2010. jan. 27. 16:26
 60/84 anonim ***** válasza:

Mióta szabad hazudnia a tanúknak a cél érdekében?

ez is egy egészen egyértelmű kérdés volt, és még nem jött rá válasz

2010. jan. 27. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!