Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon milyen kérdéssel lehet...

Vajon milyen kérdéssel lehet bizonyítani, hogy Jehova tanúi tévtanítók?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
Akkor most tud, akkora követ teremteni vagy sem. Mert ha nem akkor nem lehet mindenható vagyis nem isten. Onnantól pedig minden vita felesleges.
2010. jan. 27. 12:53
 42/84 A kérdező kommentje:
az alkoholos példa szemléltetés, abban az esetben jól illeszkedik a vérhaz. de a vért az alkoholhoz hasonlítani más esetben nem jó. hisz Jézus is fogyasztott alkoholt, de vért nem. ebben az esetben már nem jó szemléltetés. nem szerintem, hanem logikailag, mivel olyan példát hozol fel, ami üti az eredeti gondolatot. a vérről ugyanis egyértelműen ez olvasható: TARTÓZKODJ A VÉRTŐL.
2010. jan. 27. 12:54
 43/84 A kérdező kommentje:
kedves 12: 53 veled, jelen állás szerint, szerintem is.
2010. jan. 27. 12:55
 44/84 A kérdező kommentje:
Isten hazudni sem tud, sem csalni, sem lopni, sem paráználkodni. szerintem pont ezekért mindenható, és mindazért, amit eddig tett. ha te ezt nem látod, a te felelőséged. mindenki önmagáért fog számot adni.
2010. jan. 27. 12:56
 45/84 A kérdező kommentje:
találtam bibliaverseket, de kérdést nem. most mi lesz? rákérdezel, vagy továbbra is csak homályos utalásokat teszel?
2010. jan. 27. 12:59
 46/84 anonim ***** válasza:

Ehhez hogy viszonyulnak a Jehovások, ezt elfogadják?:

[link]

2010. jan. 27. 13:01
 47/84 A kérdező kommentje:
bocs, nem tudok oroszúl. a nyelveken szólás adomáya meg lett szüntetve, én pedig nem tanultam meg oroszúl.
2010. jan. 27. 13:02
 48/84 anonim ***** válasza:

Bocsánat, itt van románul:

[link]

2010. jan. 27. 13:07
 49/84 anonim ***** válasza:

12:55 - Kérdező

Látom, tényleg igaza van a többieknek, hogy elég szelektíven válaszolsz. Ha olyat kérdeznek, amit nem akarsz megválaszolni, akkor elintézed annyival, hogy a másik a hülye.

Mivel csak a saját igazadat alátámasztó dolgokat vagy hajlandó kiemelni és megvitatni, ezért egy kicsit demagóg az érvelési rendszered. És még igazad sincs. Te magad is tudod, hogy a kérdésre nincs válasz. úgy gondolom, hogy csak vitatkozni akarsz.

Ha lenne válasz, akkor nálad vagy nálam okosabb emberek már megadták volna. A vallásnak éppen a hit a lényege.

Ha lenne bizonyíték akkor nem hitnek neveznék.

Az már egyébként leírtad, hogy Isten nem tud lopni csalni hazudni, vagyis olyan személy vagy aki tisztában van Isten képességeivel. De azt áruld már el végre, hogy szerinted tud e akkora követ teremteni, amit Ő sem bí felemelni.

2010. jan. 27. 13:07
 50/84 A kérdező kommentje:
sem románul nem tudok, sem azt nem írtam, hogy bárki is hülye lenne, hisz tudom, hogy nem emberek ellen, hanem égi helyeken lévő gonosz szellemi erők ellen van viaskodásunk. azonban olyan kérdésre sem tudok válaszolni, ami értelmetlen. vagy ha azt válaszolom neked, hogy "bí" az nekeb válasz? ha igen: nem "bí".
2010. jan. 27. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!