Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ex hit gyülekezetes tagok...

Ex hit gyülekezetes tagok történeteit várom. Ki, miért hagyta ott a gyülekezetet?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 15:21
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
40%

Nekem meg az ismerősöm ismerősének a testvérének az anyukájának az ismerősének a szomszédja azt mondta...... akik ilyeneket írnak, nem hiszem, hogy sok HGY-s embert ismernek. Ha meg mégis, már egyből leírják őket és csak a rosszat keresik bennük, meg bevádolják őket, hogyha jót is csinálnak, akkor "biztos érdekből"..... Pedig nem!

Kérdező!

Neked kéne rendezned a dolgokat magadban és Istennel, bármi is történt, ha nem tudsz megbocsátani annak, aki szerinted vétkezett ellened, akkor a Sátán ellopta a szíved!

2010. febr. 8. 18:47
 22/50 anonim ***** válasza:
Azért, hogy most itt cseveghessenek és olyan jó legyen írogatni exgyülis történeteket. Pff...
2010. márc. 22. 20:54
 23/50 anonim ***** válasza:
45%

A barátom aki kilépett!

Azóta kicsit bolond lett. Néha találkozik a régi tagokkal, és megfenyegetik, hogy Meghalsz!!!!Meghalsz!!!!

Azt nagyon bírom mikor elutánozza a Nemeth S.-t, hogy hülyíti a népet! Sokat nevetek!

2010. máj. 13. 21:30
 24/50 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező ! A válaszokhoz fűzött kommentjeidből az derül ki számomra, hogy csak egyfajta válasszal értesz egyet, erre vártál. Akkor minek kérdezel ?

Az, hogy a hithez nem kell egyház, hatalmas tévedés, aki olvasta a Bibliát, az tudja, milyen fontos az egyház, nem véletlen nevezik benne az egyházat Jézus Testének.

Az is igen érdekes, hogy többen a Hit Gyülekezete pénzügyeit firtatjátok, közben eszetekbe sem jut, hogy mennyivel őszintébb, tisztább dolog a hívektől várni azt, hogy eltartsák az egyházukat, mint a történelmi egyházaktól az, hogy a társadalom tartja el őket. Ne gondolja senki azt, hogy mivel ateista vagy nem jár templomba, azért nem tart el pár történelmi felekezetet. Csak az bizonyos jogszabályok miatt az adóinkból megy. Az sem újdonság senki számára - gondolom én - , hogy Állam Bácsi nem ad senkinek semmit a sajátjából, mert nincs semmije. Állam Bácsi pénze a mi adónk, amit ő újra eloszt, többek között a történelmi egyházaknak. Akkor ki utazik a pénzre ?

2010. máj. 15. 15:18
 25/50 anonim ***** válasza:
45%

Látom, nem sokan tudnak magyarul.

Én tagja voltam, ott hagytam. Sok okból.

Ha még érdekel a téma, akkor a kérdéssel kapcsolatban csevegj.

2010. jún. 17. 22:07
 26/50 anonim ***** válasza:
19%
Kedves utolsó: a csevegés kétirányú dolog.
2010. jún. 21. 21:03
 27/50 anonim ***** válasza:
43%
Tudom. Ezt elsősorban a kérdezőnek írtam egyébként, mert nem tudom minek tette fel a kérdést, ha nem is érdekli a válasz.
2010. jún. 21. 22:11
 28/50 anonim ***** válasza:
58%
Ja, és még valamit: Kérdező, valóban kiakasztó amit a HGY csinál, lehetne őket szidni a végtelenségig. De attól még létezhet Isten, és nem biztos, hogy mert egy gyülekezet hasznot húz ebből, az egész egy "mesevilág".
2010. jún. 21. 22:14
 29/50 anonim ***** válasza:
34%
Kedves utolsó hozzászóló ! Isten létéből mindenki hasznot húz, aki követi és szereti Őt. Erről szól a Vele kötött két szövetség. Adunk Neki valamit és kapunk rengeteg mindent. Ezt hívják haszonnak.
2010. jún. 23. 20:22
 30/50 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolsó!

Anyagi haszonról beszélek, amelyet a HGY sem vet meg, akkor sem, ha azt nem túl tisztességes úton kell megszerezni. Gondolhatsz lopásra, avagy arra, hogy valaki azt mondja neked, erre meg arra gyűjt, és közben otthonra gyűjt az új fagyiautómatára.

2010. jún. 24. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!