Az egyik fél katolikus, a másik pedig hit gyülekezetes. Lehetséges így esküvő? Vagy? Elfogadnák így az esküvőt?
Polgári esküvő simán lehetséges.
Azt viszont elég nehezen tudom elképzelni, hogy mind a két fél tényleg komolyan veszi a hitét, vallását, egyházát, és ezen a téren is jól kijönnek egymással.
"Polgári esküvő simán lehetséges"
Annak mi a köze bármilyen valláshoz szektához?
Kedves 66%!
Látszik, hogy fogalmad sincs, arról, hogy a Hit Gyülekezete hogy be tudja hülyíteni az embereket. Én elég mélyen beleástam magam a témába+ családtag is hitgyülis sajnos. Nem kívánom senkinek.
Ha csók volt, már nem veszi olyan komolyan, mert a Hit Gyülekezete azt sem engedi az esküvőig. Szóval ha rá tudod venni, hogy felejtse el őket, lehetséges. Ha nem, és mégis komolyan veszi, akkor bukta van, mert csak Hit Gyülekezetessel házasodhatnak a szabályok szerint.
Mit szólsz 66%? És az a szomorú, hogy rengetegen vannak, akik komolyan veszik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!