Ex hit gyülekezetes tagok történeteit várom. Ki, miért hagyta ott a gyülekezetet?
11:21 az , hogy nem özönlenek, az még nem azt jelenti , h nincsenek. Egyszerüen lehet, h nem találtak rá még a kérdésre, vagy nem is nézik ezt az oldalt. Erre nem gondoltál nagy okos?
A másik. ez az utolsó buta szlogenedről, meg az a véleményem. Hogy a Jézusba vetett hit valóban reményt ad a hívőknek ( nem félnek a haláltól, stb) de csak reményt, reménykedni egy mesében. Nem tudom mennyi idős vagy de azt hiszem aki hisz ebben annak nem ép az elméje. Az evolúcióról meg (ha tudsz egyáltalán vmit?) azt állítod, h nem ad semmit? Az evolúció nem mese hanem valóság, nem átverés ahogyan a kereszténység az. Nem egy mesében hisz az ember hanem a bizonyítékokba. A halált meg nem tudjátok megemészteni akkor higyjetek csak tovább. Nektek legalább van reményetek, még ha nem is igaz, akkor is.
Kedves kérdező testvérem, nem is hinnéd, mennyi "tény" van a világban, ami iszonyatos átverés !
Az Úr eltervezése szerint viszont Jézus érted is meghalt, tehát, ha majd úgy hozza sorsod, hogy látni fogsz a szemeiddel és hallani a füleiddel és gondolkozni a lelkeddel, akkor megtalálod Istent és rájössz, hogy felesleges durván sértegetni másokat azért, amit meg kellene köszönnöd !
Félek nem ott keresed a hibát, ahol van. A hit nem egyház, vagy gyülekezet függő. Hitre a Biblia olvasásával, és annak igazságait elfogadva juthatsz. Ha Jézus Krisztus és a Biblia a hited alapja, akkor az már csak részletkérdés, melyik gyülekezetben gyakorlod a hitedet. De ha rossz az alap, mindegyik felekezetben csalódni fogsz.
A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem as semmit.
Kedves kérdést feltevő ismeretlen!
Teljesen egyetértek veled!A Hit gyülekezete valóban egy jól szervezett, gazdagodási gyülekezet és minden csak a pénzről szól! Az is nagy baj, hogy a politikát is befolyásolják !Soha nem voltam tagja, csak egy gyermekemet tudta a hozzátartozója befolyásolni egy ideig! Én is saját szememmel,fülemmel tapasztaltam a Vidám Vasárnapi "műsort"!
Mit mondjak két alkalom elég volt ahhoz, hogy tisztán lássak!!!
Józan ésszel gondold végig a dolgokat és ne légy hitetlen, hiszen egy valakiben mindig biztos lehetsz és bízhatsz: ÖNMAGADBAN!!
Utolsó kettő válaszólónak köszönöm a választ (megnyugodtam , h léteznek még normális emberek akik tudnak a kérdésre válaszolni!)
Egyébként tisztában vagyok a dolgokkal, ismerem... sajnos az én rokonaim még nem jöttek rá, h ez csak a bizniszről szól. Pedig tanult, okos emberek. Hihetetlen, h lehet manipulálni az embereket.... Jézus nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!