Hit gyülekezetes a haverom, összejöhetek vele?
Hűha, ez így elég ijesztően hangzik! :/
20 év körüli vagyok, házasságot nem tervezek, de a srác is annyi és nem hiszem el, hogy nincsenek vágyai...
Lehet, hogy azt kellene csinálnom, a melleimet nagyon bámulja. :)
Remélem azért ennyire nem tartja be a hit gyülekezetes szabályokat, bár sanda gyanúm, ha én nem lépek, ő addig nem tesz semmit, míg oltár elé nem visz. :D
Nem feltétlenül a hit gyülekezete miatt nem mer lépni, lehet hogy egyszerűen félénk. :)
lépj te, de már az elején közöld vele hogy semmiféle vallásos dologba nem vagy hajlandó belemászni, és ehhez RAGASZKODJ A KÉSŐBBIEKBEN IS!!!
Ha nem tetszenek neki a feltételek, akkor megcsókolod, csak úgy hirtelen:)
Esküdni mernék, hogy fog lépni az ügyben, vagy világgá menekül előled, vagy a lábaid előtt fog heverni. Te mindenképpen jól jársz mert megtudod hogy mi a helyzet.:)
Sok sikert, majd tájékoztass.
22/F
Általános tapasztalatom, hogy a hitüket komolyan vevő emberek, legyen fiú vagy lány, izgatja a nem hívők fantáziáját. Lefeküdni valakivel aki mindenkivel lefekszik lehet kellemes, de nem nagy szám. De lefektetni valakit, aki senki másnak nem jön össze, azt személyes dicsőségnek éli meg, akinek össze jön. A cél nem a másik boldoggá tétele, csak én kapjam meg amit akarok. Magyarul: önzés. Vágyai természetesen a hívőnek is van. Csak a hívő tud uralkodni rajta. Természetesen nem a végtelenségig. Tehát bárkit lehet olyan szituációba hozni, ahol már elbukik. De ez gyakorlatilag olyan, mint mikor egy lánynak tudtán kívül parti drogot adnak, és aztán lehet vele tenni, amit csak akarsz. A lány, miután kijózanodik kábulatából, minden lesz csak nem boldog. Ha te ezt szeretnéd átélni legyen, de mással ne tedd.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Hit Gyülekezete tagja vagyok és a következőket mondanám el: először is, senkinek nem kell a Gyülekezetben beszámolni a magánéletedről. Amennyiben kérdésed vagy problémád van, találsz olyan vezetőt, aki segít, de, csak, ha akarod. Kicsit meglepett, de nem nagyon, mert már megszoktam, hogy az első gondolatod a Gyülekezettel kapcsolatosan az adakozás. Nem tudom, hogy belegondoltál-e valaha abba, hogy ateista létedre mennyi egyházat tartasz el. A Hit Gyülekezetét nem, csak a történelmi egyházakat. Nem sokkal egészségesebb, ha a hívek tartanak el egy egyházat ? A Gyülekezetben több olyan család van vagy házaspár, ahol nem tért meg mindenki. Az én családomban is vannak katolikusok, egyelőre nem-hívők, ezt kulturáltan meg lehet oldani. A kérdésed indoklásából úgy érzem, hogy inkább zsákmánynak tekintenéd ezt a fiút. Ha nem így van, kérlek, ne haragudj a következőért: lehet, hogy ráveszed olyan dologra, amit higgadt fejjel nem akarna, de a hevület, gerjedelem miatt mégis megteszi, viszont ezek a történések gyakran teremnek utálatot. Sokkal jobban jártok mind a ketten, ha megmaradtok azon a kapcsolati szinten, ami után nyílt tekintettel tudtok találkozni és nem kell egymás előtt sem szégyenkeznetek.
Azt is írtad az egyik válaszban, hogy addig nem nyúlna hozzád a fiú, amíg az oltár elé nem cipel. Hidd el, hogy a tiszta házasság olyan mélységes meghittséget és összetartozást tud adni, ami más kapcsolatokban elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!