Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetek a bátyám egyik legjobb haverjával? 17/L
Úgy néz ki ,hogy szakítani fogok a jelenlegi barátommal.
És mostanában eléggé elhanyagoltnak éreztem magamat.
Ezért ez idő alatt próbáltam a bátyámhoz közelebb kerülni, ezért sokszor egy szál törölközőben mentem el előtte, mellette festettem a lábkörmömet, előtte tornáztam
ez sikerült is mert tegnap este például megengedte ,hogy miután befejeztem a lábkörmöm festését az ölébe tehetem a lábaimat, sőt még egy puszit is adott a lábamra tehát sikerül közelebb kerülnöm hozzá,ezután elég sokat is beszélgettünk.
Elmondtam neki ,hogy milyen magányosnak érzem magamat, erre felajánlotta ,hogy elvisz a haverjaival bulizni a hétvégén.
Erre vártam mert nagyon tetszik egy fiú a bátyám haveri társaságából.
Azért tetszik mert hasonlít a bátyámra külsőleg és belsőre egyaránt.
(Nekem mindig is a bátyám volt a tökéletes férfikép)
Csak attól félek ,hogyha összejönnék a fiúval akkor már nem lenne olyan a baráti kapcsolata a bátyámmal mint előtte.
Nem vagy beteg. A bátyád számodra a férfi, és ennyi ez nem betegség ne hallgass a többiekre.
A bátyád meg nyilván tudja, hogy mivel jár, ha elvisz. Szerintem egy próbát megérne, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!