Ex hit gyülekezetes tagok történeteit várom. Ki, miért hagyta ott a gyülekezetet?
Bartus László írt egy könyvet a témáról, hogy ő miért lépett ki, de persze az ő véleményét is kezeld kritikával:
Kinek fáj te nagyon okos? Kire? Jézusra hallgatsz? Őrá biztos nem, hanem a pénzéhes Németh Sándorra esetleg.
Annyi a különbség Jézus és Németh S között, h NS él, Jézus meg nem is létezett.
Én református gyülekezetbe járok, de nem értem miért beszélsz igy valakivel, akiröl semmit nem tudsz.
A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehez az evolúcióban is, de az nem ad semmit.
Utolsó ne haragudj, de még mindig nem értitek a kérdésemet. Tényleg ennyire buták vagytok hívők?
Ez az utolsó szlogened meg már nagyon uncsi. Buta mérhetetlenül buta vagy.
A magamhoz való eszem meg van, ne félts te engem. De valahogy nem özönlenek a kiábrándult, becsapott, és átvert volt HIT gyülekezetes történetek, és ez így van jól.
A Jézusba vetett hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!