Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » összejöhetek Seherezádéval?

összejöhetek Seherezádéval?

Figyelt kérdés

A Valóvilág óta nagyon megtetszett Seherezádé és ha kijött gondoltam összejövök vele. Jósolnátok erről valamit ? Látjátok a jövőt ?

Hogy megkönnyítsem a jóslást mellékelem a képét. [link]

[link]

[link]

2011. szept. 22. 22:11
1 2
 1/12 A kis embtoid válasza:
100%
Smink nélkül láttad már? Nem egy nagy durranás...
2011. szept. 22. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha linkelnél magadról és a pénztárcádról is képet talán jobban menne a jóslás:-D
2011. szept. 22. 22:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Elsőnek : Nem láttam smink nélkül, miért milyen ? Adsz linket ? Mindenki rosszúl néz ki make up nélkül még Britney Spears is.

Másodiknak : A szerelmek a mennyben kötődnek. Nem hiszek az ilyenekben.

2011. szept. 22. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

állítólag nem szingli

meg egyébként is, szerintem ez nem csak neked jutott eszedbe hogy összejönnél vele szóval állj be a sorba...

ja és ingyen jóslást ne várj itt senkitől, mert én még nem láttam

2011. szept. 22. 22:25
 5/12 x) válasza:
100%
Tudod hány száz pasi gondolja most ugyan ezt? :) sajnos nem valószínű hogy egy "híresség" (merthogy szerintem inkább a társadalom legalja az a műsor) szóval nem valószínű hogy egy híresség pont beléd fog szeretni. Sajnos a jósláshoz nem sokat konyítok de az ilyen celebek nem érik ám be az átlagos pasikkal ha nincs pénzük. De azért a remény hal meg utoljára :)
2011. szept. 22. 22:26
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekem már az első látásra megtetszett, szal a sor elején állok. Az meg hogy híresség kb a kijövetel után 2 hétig tart, utána már senki nem fogja tudni azt sem hogy ki volt.

Ki emlékszik még ZSanira, Jennyre, Anettre, Németh Judita, Pandorára ?

2011. szept. 22. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
pandrorára kicsaptam, többit nem vágom.. majka az aki tudott mit kezdeni a hírnévvel, a többiek nem..
2011. szept. 22. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Zsanett-BB1

Jenny,Anett,Pandora-VV3

De ki az a Németh Judit???

2011. szept. 23. 00:51
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Jó punci, testre is, arcra is nagyon fullos numera, jó anyag, a legjobb a villában, és még sokáig jó lesz nézegetni. Buta jószág, nem kéne ha fizetnének érte ,akkor sem, de egykét kúróra jöhetne nyugodtan, nem lökném el magamtól. Bár még így is a kevésbé ringyó a többihez képest, rettenet görény állatok vannak odabent a nők személyében.
2011. szept. 23. 01:29
 10/12 anonim ***** válasza:
mikor a riportszobában beszél akkor nincs rajta smink úgy szerintem jobban néz ki
2011. szept. 23. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!