Ki uralja most a világot szerintetek?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:55
"Jézus ezt az árat a golgotai kereszten kifizette, Isten visszavásárolta a föld haszonélvezeti jogát. De sátán nem hajlandó önszántából visszaadni azt Istennek, ami immár jogszerűen is megilletné, ezért majd erőszakkal kell elvennie Istennek tőle, pont úgy, ahogy az önkényes lakásfoglalókat lakoltatják ki. Ez még várat magára. Addig a sátán úgy tesz, mint ha övé lenne a föld, de jog szerint sose volt, és előbb utóbb ki lesz lakoltatva."
És Isten ezt persze előre tudta, sőt, ő tervezte. És mégis képes büntetni. Micsoda álszent egy magatartás...! :))
Egyébként azért Allah az úr, mert a Korán is megírta. És ez így van, mert a Korán Allah szent könyve, és az ő prófétájának tanításait tartalmazza, és ezért igaz.
(Nesze neked érvelés! Valami olyan színvonalú, mint amit a Biblia mellett hoznak fel egyesek. Legalább annyira hiteles is. :) )
Nem az érvelés színvonala a lényeg, hanem az igazság tartalma. Ha profi érvelést akarsz, hallgasd a politikusokat. Valószínűleg csak tévedésből mondanak igazat, de érvelni nagyon tudnak. Én had ne kövessem őket.
Jól tudod, Isten mind ezt előre tudta.
Rosszul tudod, Isten nem akar büntetni. Isten minden embert üdvözíteni akar. De Isten lehetőséget ad neked, hogy elutasítsd a kegyelmet. Ha elutasítod, már nem az Isten akarata, hanem a te döntésed. Hogy értsd. Nem te tehetsz arról, ha rákban megbetegszel. De ha visszautasítod a gyógykezelést, amivel megmentenék az életed, már te vagy a felelős a halálodért. Isten megengedte az embernek, hogy vétkezzen ellene, és ennek a büntetését magára vállalta. Tőled csak annyit kér, fogadd el az Ő váltságát, helyettesítő áldozatát. Te ezt is visszautasíthatod. De akkor már az Isten sem tud rajtad segíteni, és ezt vedd szó szerint. És akkor már nem Isten küldött téged a kárhozatba, hanem te választottad.
A Jézusba vetet hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit.
"A helyes választ nem mondtam volna éppen ezért el! Tiszteletben tartok akármilyen véleményt!"
Tetszik érteni? A helyes válasz. Meg tiszteletben tart....
Hogy játszana el veled a waffen-ss.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:37
"A Jézusba vetet hit reményt ad, hinni lehet az evolúcióban is, de az nem ad semmit."
Már itt is? :))
Mondtam már, hogy Jézus nem létezett:
Egyébként meg pont ugyanúgy érveltem, ahogy te. Az igazságtartalma is pont ugyanannyi volt, mint a tiednek.
És osztom az előttem szóló véleményét is:
Ti kerersztények tévúton jártok.
Allah az egyetlen igaz isten, és Mohamed az ő prófétája!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!