Ki uralja most a világot szerintetek?
És SZERINTED ki uralja? :) Erősen lehet következtetni a véleményedre abból, hogy milyen témakörbe tetted fel a kérdést :).
Ha nincs igazam, akkor bocs.
Véleményem szerint a nagyorrúak gyülekezete tartja rabigában a földet.
Kedves Tanú testvérem, kérdező!
Látod azzal, hogy ilyen kérdést teszel fel csak az indulatokat és a negatív hozzászólások sorát szaporítod.
Ennek szerintem semmi értelme. A te válaszod megvan már: A Föld jelen pillanatban Sátán uralma alatt áll, ha ezt nevezed világnak, akkor ez a válasz a kérdésedre. Ha az univerzumot nevezed világnak, akkor Isten, egészen pontosan Jézus Krisztus: "Nekem adatott minden hatalom mennyen és Földön..."
Tudom most lelőttem a poént, mert ezt te szeretted volna ilyen szépen leírni, de hidd el, semmi értelme olyan kérdéseket feltenni, amire tudod a választ csak azért, hogy másokat kioktass, hagyjuk meg a kérdezést azoknak, akiknek VALÓDI kérdéseik vannak...
Köszönettel: Péter
Kedves Péter hol az ellentmondás?:
"A Föld jelen pillanatban Sátán uralma alatt áll"
Jézus Krisztus: "Nekem adatott minden hatalom mennyen és Földön..."
Azt lehetne kérni a vallásosoktól, hogyha már leírnak valamit, akkor legalább egy 4 mondatot tudjanak úgy leírni, hogy ne kerüljenek önellentmondásba, mert azért ez már ciki.
Igazából nem is a helyes válaszra vagyok kíváncsi hanem, hogy mit gondolnak az emberek! Nem indulatot akarok kelteni csak kíváncsi vagyok embertársaim véleményére! A helyes választ nem mondtam volna éppen ezért el! Tiszteletben tartok akármilyen véleményt! Csak az saját legyen!
De visszatérve arra a válaszra, hogy Krisztus uralja a világot! Ha te így gondolod szerinted, hogyan teszi ? És mennyire sikeres? Biztos vizsgáltad a földi életpályáját és hogy látod mennyire hasonlít?
Üzbég válaszoló esetleg jobban kifejthetné miért vagy milyen jeleket lát! Semmiképpen nem akarlak titeket kioktatni nyugodtan mondjátok csak!
Hát ISTEN,vagy SÁTÁN!!!
Ha ezt a Vallás kategóriában kérdezed,akkor gondolom ezt akarod.
Pedig nyilvánvaló,hogy az ÜZBÉGEK!!!!!
Péter véleményét teljesen osztva, a következőt tenném hozzá. Nincs semmi ellentmondás benne, csak hosszú a kifejtése, és Péter ezt itt nem akarta. De akkor közkívánatra tessék:
A világot, benne a földel Isten teremtette, ezért Ő a tulajdonos. De a föld haszonélvezeti jogát az embernek adta. Ezt a jogot szerezte meg a sátán a bűneset során. Isten maradt a tulajdonos, de a haszonélvezeti jog már a sátán kezébe került. Isten elhatározta, kiváltja a sátántól ezt a jogot is, de ennek olyan magas ára volt, hogy a sátán elképzelni sem tudta, Isten még ezt is kész megfizetni. Jézus ezt az árat a golgotai kereszten kifizette, Isten visszavásárolta a föld haszonélvezeti jogát. De sátán nem hajlandó önszántából visszaadni azt Istennek, ami immár jogszerűen is megilletné, ezért majd erőszakkal kell elvennie Istennek tőle, pont úgy, ahogy az önkényes lakásfoglalókat lakoltatják ki. Ez még várat magára. Addig a sátán úgy tesz, mint ha övé lenne a föld, de jog szerint sose volt, és előbb utóbb ki lesz lakoltatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!