Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet lerázni a jehova...

Hogy lehet lerázni a jehova tanúit?

Figyelt kérdés
Régebben a nagyim beszélt velük és azóta hiába nem nyitjuk ki az ajtót ezek állandóan jönnek.Van,hogy napi kétszer is.Azon gondolkozok,hogy kiosztom őket,amúgy is rocker vagyok 17/f
2014. aug. 25. 18:29
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: SEHOGY!
2014. aug. 26. 18:14
 22/40 anonim ***** válasza:
60%

Én Jehova Tanúja vagyok és megmosolyogtam a kommenteket.:) Az egy butaság,hogy rugdaljuk a kapukat.:D Ezt remélem a 17 éves rocker gyerek is tudja és legközelebb reálisabb dolgot állít.

Amúgy ja,ha valahol azt mondják kulturáltan,kevésbé kulturáltan,agresszíven stb.hogy ne zavarjuk őket,akkor elmegyünk.És igen,nincs röntgen szemünk,így nem látunk be,ki ül éppen a wc-n,ki etet gyereket,ki főz.Ez másokkal is így van.Engem is rángatott már ki postás,szomszéd stb. zuhany alól,kaja mellől,ágyból.

Senkit nem akarunk feltartani,de igyekszünk mindenkit felkeresni,azért,mert őszintén hisszük,hogy az ami már a mi életünket is jobbá tette,ami reményt ad nekünk,az másoknak is segíthet.Minket pusztán.a jószándék vezet!Gondoljátok el,mennyire nem egyszerű odaállni idegen emberek ajtajába,utcán megszólítani őket!Nehéz,de mivel szeretjük az embereket és azt az Istent,akinek a nevében járunk,ezért csináljuk.

A mi dolgunk pusztán az,hogy közöljük vele,mi a szándéka Istennek.Az erre való reagálás már mindenki szíve joga,megítélése pedig Isten joga.

Remélem nem kapok ezért hideget és meleget,nem kezdenek rágalom hadjáratba a volt Tanúk és nem jönnek a hamis vitaszító tapasztalatok.:)

Szép estét kivánok minden gyakorisnak!:)

2014. aug. 26. 19:13
 23/40 anonim ***** válasza:
88%

22: nem igaz, mert a szep szo nem hasznal nalatok.

Felcsenget a postas? Az a dolga, a levelemet hozta. Nektek nincs kifogas, ti zaklattok.

2014. aug. 27. 03:45
 24/40 anonim ***** válasza:
52%
18: mivel ott kezditek hogy biblia, innentol kezdve annyira erdekel, mintha a nagy rozsaszin unikornisrol meselnetek. Uguhogy nem erdekel.
2014. aug. 27. 03:47
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

"Nektek nincs kifogas, ti zaklattok."

Valójában nektek nincs kifogás, vagyis nem lesz kifogás! Azért megyünk, hogy ne lehessen kifogás majd a végén ..., ha tudnád miről beszélek, mi? Figyelj oda, majd elmagyarázzák. :-)

2014. aug. 27. 03:54
 26/40 anonim ***** válasza:
0%

22-es vagyok.

23.-as,ha miután becsöngeted és szépen mondod,h nem érdekel,elmegyünk.Az,hogy ha kb.fél év múlva újra becsöngetünk,az nem azért van,mert nem vettük figyelembe az elutasításod.Azért megyünk,mert az emberek változnak.Lehet,h 6 hónappal korábban valaki elküldött minket,de később meghalt v.beteg lett egy szerette,elvesztette a munkáját,vagy szimplán máshogy kezdett gondolkodni.Amikor ilyen helyzetekben van valaki,akkor szüksége van pl.arra a reménységre,hogy mit ígér a Biblia a halottakkal kapcsolatban,vagy fél,hogy most szenved-e valahol,érez-e valamit stb.Vagy neki miért kell betegnek lennie?És mi nagyon szívesen megosztjuk vele azt,ami minket is megvigasztal az ilyen élethelyzetekben.Borzasztó elcsigázottak különben az emberek,máról holnapra él mindenki.Ennek ellenére sokakat nem érdekel,ami szíve joga,de nagyon sok embert igen és mi értük megyünk.Aztán azt kezd ezzel az információval,amit szeretne.:)

Ha ez azért zaklatás,mert nem vársz minket,mint a postást,akkor a váratlanul becsöngető szomszéd,ismerős is zaklat,amikor hirtelen bekopog?A zaklatás azért más dolog,zaklatás lenne,szerintem nem is végezhetnénk törvényesen,államilag bejegyzett egyházként ezt a munkát.

2014. aug. 27. 07:29
 27/40 anonim ***** válasza:
69%
A postasnak, ismerosnek, szomszednak OKA van hogy csenget, nektek pedig egy mesekonyvetek amit eroszakkal masra akartok sozni. En betiltatnam ezt a hazalast, a kopogtatocedula gyujtessel egyutt.
2014. aug. 27. 10:10
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valakit érdekel az, amiért a tanúk járnak házról házra, akkor veszi a fáradtságot és utánanéz.Felkeresi őket, vagy egyszerűen ott van az internet is, mint első lépcsőfok.

Felesleges becsengetni, mert ha érdekelné a dolog, akkor már utánajárt volna, és ha pozitívan hat rá, amit talál, akkor már ő maga is tanú.Mekkora valószínűséggel hall valaki először erről az egészről akkor, amikor bekopognak hozzá?Az információ ennél már gyorsabban terjed.

2014. aug. 27. 10:57
 29/40 anonim ***** válasza:
8%

27-es hidd el,nálunk nyomósabb oka senkinek nincs a kopogtatásra.:)

De nem baj,hamarosan úgyis minden kiderül,már nem sokáig megyünk a "mesekönyvünkkel"(aki nem hiszi,járjon utána).

Részemről befejeztem.Minden jót mindenkinek!:)

2014. aug. 27. 10:59
 30/40 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy ha pl. 3 éven belül nem változik semmi - akkor abbahagyjátok?

És, ha 20 év alatt sem változik semmi?

Bár nem tudom, minek kérdezem... nagyon-nagyon régóta nem változik semmi, és ti mégis ugyanúgy házaltok.

Amúgy a Bibliában az van, hogy még Jézus sem ismeri ezt az időt. Akkor ti honnan tudjátok?

2014. aug. 27. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!