Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehetne lerázni a jehova...

Hogy lehetne lerázni a jehova tanúit és a mormonokat?

Figyelt kérdés

Minden nap mikor várom a buszt odajönnek hozzám és egyből elkezdik nyomni a hülyeséget és hogy vegyem meg a könyvüket.

Bár a mormonok egy fokkal normálisabbak.

A jehovások még a lakásba is felcsengetnek, azt hallottam hogyha ha elég határozottan elküldöm őket akkor nem jönnek, de ezek csak jönnek, jönnek és jönnek csak mindig mások.

Mit lehet tenni ellenük?

2011. jún. 4. 16:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Járj mindig Dimmu Borgir pólóban/pulóverben. Tuti módszer. ;)
2011. jún. 4. 17:06
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
Mormonnal még nem találkoztam, viszont az -igazi-Jehova tanúk sosem kérnek pénzt a könyvekért!Fel lehet nekik ajánlani adományt, de azt sem ők szokták szóba hozni.Ha magadtól nem ajánlod fel, akkor sem említik!
2011. jún. 4. 17:20
 3/17 eNerdzsy ***** válasza:
97%
Ha Krisnásnak öltöznél szerintem nem zaklatnának mert attól tartanának, hogy a végén te kérnél adományt tőlük :)
2011. jún. 4. 17:27
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Mondd azt, hogy te a Sátánban hiszel!
2011. jún. 4. 17:31
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Mondd nekik,hogy most nem érsz rá,mert épp ördögimádó orgiát tartasz a lakásban,de szívesen megvendégeled őket is,mert a party végén rituálisan feláldozandó nők nem jöttek el,és hát kellene két ember helyettük....
2011. jún. 4. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Mindig és minden körülmények között kifestett arccal kell otthon ülnöd.

2. Legyen a közelben legalább egy vasvilla.

3. Légy agresszív.

A következő videó pontosabban bemutatja a teendőket:

http://www.youtube.com/watch?v=T_e602jXw1s

2011. jún. 4. 18:17
 7/17 anonim ***** válasza:
11%

Tehát kedves kérdező, ahogy a második válaszoló írta, Jehova Tanúi NEM üzletelnek a kiadványaikkal éppen ezért nem akarják neked "eladni"!

Egyébként le lehet rázni őket, de Istent nem...

2011. jún. 4. 20:31
 8/17 anonim válasza:
100%

Ha férfi csinálj úgy mint ha tetszene, ha nő akkor is.

Esetleg tegyél úgy mint ha nem otthon laknál. Tettesd siketnek magad. Őszintén mondd meg nekik, hogy nem vagy kíváncsi rájuk, vagy ha nem akarod megbántani őket, tűrd.

2011. jún. 4. 20:34
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerű. Elmondod, hogy neked más a vallásod: és mi, vagy megmondod, hogy nem érdeklődsz a tanításuk iránt egyáltalán.

A kiadványaikat egyébként nem pénzért terjesztik, a folyóiratok ingyenesek. Lehet, hogy könyveket megvételre ajánlhatnak, de ilyennel még nem találkoztam, és általában csak a folyóiratokat terjesztik, szóval szerintem te félreértettél valamit.

2011. jún. 4. 22:44
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem, fogalmad sincs Jehova Tanúiról, de még arról sem, hogy kik állítanak meg. Kiadványaik térítésmentesek. Az meg kizárt, hogy minden nap pont téged állítanak meg. Három év alatt kétszer futottam velük össze,se erőszakosak nem voltak, sem a drága időmet nem vesztegették. Mormon még egyszer sem botlott belém :-) Az esetleg nem fordult meg benned, hogy neked is vannak hülyeségeid,amit másoknak kell a környezetedben eltűrnie?

Ugyanúgy azt sem szeretem, amikor a katolikusokat szekálják, vagy egyebeket. Miért jó némelyikőtöknek hogy nem nyugszik a lelke, ha valakibe nem köthet bele?

2011. jún. 5. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!