Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek kockáztatni?

Figyelt kérdés
Megismertem Egyiptomi ügyvéd férfit, neten keresztül. Minden nap keres,órákat beszélünk Skypen. Tervezzük, ki megyek hozzá 1hétre. Ígérte vissza enged Magyarországra. Félek, annyi rosszat hallani. Persze nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Nincs két egyforma ember! Úgy érzem, ő jó ember, figyelmes, aggódik, és félt.

2014. aug. 20. 18:49
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha odatartja magát, értéktelen húsként, nem értem, mit vár valaki, hogy az illető értékes emberként tekintsen rá?

Hallottam, hogy az arab országokban jól mennek az európai nők, gondolom lehet érteni mire gondolok.

Soha soha nem szabad hinni láttatlanban valakinek. Még első találkozás után sem. Paranoiás vagyok, nyilván, de még élek. Nem járkálok ki sehonnani facebook profilok és hívások után.

Lányok, akik ezt esetleg olvassák. Nem szabad az édesszájú habibizésnek bedőlni. Teljesen másképp szeretnek mint egy európai, intenzívebben és érzékiek, de ez csak MÁZ. (99%-ban)

Ha már ki akartok menni hozzájuk, előtte beszéljetek a férfi családjával, lássátok őket, mondjátok, hogy házasság vagy semmi. OTT NINCS vadházasság. És ne ígérgessetek. Vegyétek komolyan az ügyet és majd kiderül, mennyire szeretnek. De jobbat mondok. Jöjjenek ők ide. Minden megoldható, ha szerelem van. Olyat hallottam, hogy valaki több évet túlórázott a munkahelyén hogy eljusson a szerelméhez európába - eljutott. A pénz nem lehet akadály, a találkozás csak idő kérdése. És ez az. Ha kivár, tényleg szeret. Ha lepattan, valami más van a dologban.

Üdv

2015. jan. 30. 19:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!