Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek kockáztatni?

Figyelt kérdés
Megismertem Egyiptomi ügyvéd férfit, neten keresztül. Minden nap keres,órákat beszélünk Skypen. Tervezzük, ki megyek hozzá 1hétre. Ígérte vissza enged Magyarországra. Félek, annyi rosszat hallani. Persze nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Nincs két egyforma ember! Úgy érzem, ő jó ember, figyelmes, aggódik, és félt.

2014. aug. 20. 18:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
34%

Jesszum, mi megy itt, ennyi rasszista egy rakason :D

Ha o akarna Magyarorszagra menni, akkor 2 honapos procedura meghivolevellel, kovetsegre szaladgalassal. Ha a no akar menni, akkor _semmit_ nem kell intezni, csak megveszi a repjegyet, megveszi ott a hataron a 25 dollaros vizumot es ennyi. Nem az a logikus, hogy akkor a no menjen ki?

Nagyon sok not ismerek itt, akinek egyiptomi ferje van, senkit nem ettek meg kereszbe, nem lett eladva, amugy is hihetetlenul sok kulfoldi el Kairoban.

Van akit vonzz a kulfoldi, kulonleges no, azt gondolja, hogy az arab noktol masabb, fuggetlen, nem kovetelozo, nem ker a csaladja hihetetlenul magas hozomanyt (ami miatt amugy nagyon sok fiatal egyiptomi ferfi keptelen meghazasodni).

Kedves kerdezo! fizess be egy last minute nyaralasra (majdnem ugyanannyiba kerul, mintha repjegyet vennel) es nem leszel kiszolgaltatott, lesz hol laknod, lesz mit enned de tudsz talalkozni a ferfival is. Semmi vesztenivalod nincsen. Ha megsem jon be, akkor meg nyaraltal egyet Egyiptomban :)

udv Kairobol!! (egy no, 11 eve arab ferjjel :)

2014. aug. 21. 09:34
 32/51 anonim ***** válasza:
Kedves #31, elolvastad azt a reszet is hogy: Vissza enged? A te ferjed is irt ilyent neked?
2014. aug. 21. 12:28
 33/51 anonim ***** válasza:
NE menj! Komolyan mondom. Nagyobb az esély rá, hogy csaló, mint hogy nem. lehet, hogy nem akar átverni, de akkor is nagy a kockázat. Inkább veszíts el egy szimpatikus idegent, mint az életedet.
2014. aug. 21. 14:11
 34/51 anonim ***** válasza:

Elolvastam, de szerintem a visszaenged nem a ferfi fogalmazasa, hanem a kerdezoe.

En itt lakok Egyiptomban, nem kell beszarni tole, ez itt nem Szaud-arabia, hogy nem tud hazamenni, ha akar.

2014. aug. 21. 14:55
 35/51 Baharlale válasza:

Miért nem ő jön ide?

Én internetes ismerkedés után nem mennék ki se arabhoz - se magyarhoz - se senkihez. Nem azért, mert félnék megöl / elrabol / eladja a szerveimet stb., de nőként nem futkosok ki más országokba egy férfihez. Nem szeretném kellemetlenül érezni magam, ha valami nem jól sül el, élőben nem jövünk ki egymással, nem tetszik stb.

Ha már ő volt itt, minden szuper, akkor viszont szerintem semmi gond a kimenéssel.

2014. aug. 21. 15:15
 36/51 anonim ***** válasza:
63%

Hozzá nem mennék ki. Barátnőkkel közösen elmennék, hotelben szállnék meg és elmennék a fiúval találkozni egy étterembe, úgy, hogy a barátnőim egy saroknyira vannak, és megbeszélném velük, hogy mikorra érek oda hozzájuk, valamint egyértelműen nem hagynám el az éttermet, hiába invitálna át a srác akár egy mellettünk lévő bárba is. Így benne lennék a találkozóban.

De előtte azért végiggondolnám, megéri-e.

Félteném magam, mert ha beleszeretek, mit csinálok? Csapot papot otthagyok, aztán kiderül, össze sem illünk, csak egy illúzió volt az egész? A vallás és a kultúra összeegyeztetése sem lenne egy egyszerű. Ő mennyire vallásos? Tegyük fel, minden prímán halad -- de ott a családja...

Hát, nem tudom.

Én túlságosan félnék, hogy szerelembe esem esetleg és hozhatom sorjában az áldozatokat, amik miatt félő, hogy sosem lehetek igazán boldog mellette.

2014. aug. 21. 17:10
 37/51 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A félreértések elkerülése véget. Megbeszéltük kimegyek hozzá. De ő szeretné ha végleg vele maradnék. Mondtam neki egyenlőre még nem lehet, ezt meg kell értenie. És ő erre mondta azt, hogy ha én úgy látom, hogy vissza kell mennem vissza enged. De szeretné, ha végleg kint maradnák, hogy vissza menjek hozzá! Nem az ő szavából indult ki a vissza enged, én kérdésem volt.Egy csaló nem úgy viselkedik mint ő. Miért töltene velem annyi időt, ha csak azt akarja, hogy ki menjek és meg öl? Elgondolkodtatok ezen, hogy miért feltételeztek ilyet! Magyarországon is, ua esély van a tragédiára, mint más országokba. Mennek a rossz hírek az emberekről, mert más országból valók. De uezt elmondják rólunk is. Két ember se egyforma!
2014. aug. 21. 17:15
 38/51 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagy normális!!!

Vagy mazovista vagy és sokat akarsz szenvedni?

2014. aug. 21. 17:41
 39/51 Ozmium42 ***** válasza:
41%

"De ő szeretné ha végleg vele maradnék."

Ne folytasd, csak rosszabb lesz XD

2014. aug. 21. 18:31
 40/51 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem végtelenül naiv vagy, de ha eldöntötted, úgyse hallgatsz már senkire. Remélem neked lesz igazad. Viszont nem is értem, hogy gondolhatod, hogy ha valaki ki akar csalni nőket, akkor azokhoz nem kedves lenne, hanem valami egészen más... Tudod , gyereket rabolni is cukorkával szokás, nem virgáccsal.
2014. aug. 21. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!