Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek
kockáztatni?
Természetesen nem. Nyilvánvalóan csalás az egész.
2014. aug. 20. 18:55
Nem mondom, hogy minden arab rossz, de ha kifogsz egy csalot, vagy egy fundamentalista muzulmant, akkor Neked annyi...
Az arabokra egyebkent is jellemzo, hogy terden csusznak a nyugati no elott, fut-fat igernek, aztan majd mikor hozzamesz... hat elegge megvaltoznak a dolgok.
2014. aug. 20. 18:59
3/51 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy csalás lehet? Tudom sok érdekes dolgot lehet hallani az arab férfiakról, én is sokat olvasok róla, és nagyon megoszlanak a vélemények.
Nem. Általában a gonosz emberekről és csalókról nem süt le elsőre, hogy azok.
Tehát nem a sík hülye embereket lehet csak becsapni.
2014. aug. 20. 19:01
Például, mert ő is eljöhetne nyugodtan hozzád. Ő a férfi! De gondolom jó indoka van rá, hogy miért neked kell menni...
2014. aug. 20. 19:01
Semmiképpen sem mennék ki egyedül.
2014. aug. 20. 19:08
7/51 A kérdező kommentje:
Minden nap látni akar,keres,hiányol,elkezdte tanulni a nyelvünket is. Nem úgy néz ki mint egy csaló, és napi szinten 5-6 órát beszélünk. Egy mosolygós, jókedvű férfi.Nehéz döntés előtt állok, úgy érzem, őszinte, és nem az az ember,aki több nőre vágyik. 1felesége volt, és elváltak.
hát én nem mennék ki mert veszélyes és lehet, hogy csaló, nagy a valószínűsége, vagy az is lehet, hogy őrült...gondolj bele: kimész, játssza a szerető férfit és egyik este elvágja a torkod, mert elmebeteg, pszichopata... simán megteheti, mert ott nem olyan szigorúak a törvények, senkit sem érdekelné, ha egy valakivel kevesebb lenne
2014. aug. 20. 19:18
Keresztény vagy kédves kérdező?Én azt ajánlom hallgas a szellemedre.
Mit érzel ha arra gondolsz ki mész?
Félelmet? Szorongást ?Rettegéssel tölt el?
Vagy békkeséggel, örömmel?
Ajánlom ha félelemmel ,rettegéssel tölt el inkább ne menj tanuld meg halgatni a szellemedre és nem kell borzalmakon átmenned.Persze nem tudom,hogy akikben nincs meg a Szent Szellem azoknál is így müködik e.
2014. aug. 20. 19:28
10/51 A kérdező kommentje:
Kedves. Az érzéseim azt súgják, a férfi őszinte hozzám. Nem tolakodó, nem szemtelen, tiszteletet megadja. Ha szívemre hallgatok, az azt súgja menjek ki hozzá. Ha szélhámos lenne, miért keres minden nap, miért akar látni? Nem értem, akkor miért keres? Én őszintének látom, és érzem. Csak azért van félelmem, mert minden félét mondanak az arab férfiakról. A mai arab világ nem hinném, hogy olyan, mint régen volt.És nem tudom, mit is higgyek. De ha belegondolok, ugyan úgy minket is elítél sok ember.
Kapcsolódó kérdések: