Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek kockáztatni?

Figyelt kérdés
Megismertem Egyiptomi ügyvéd férfit, neten keresztül. Minden nap keres,órákat beszélünk Skypen. Tervezzük, ki megyek hozzá 1hétre. Ígérte vissza enged Magyarországra. Félek, annyi rosszat hallani. Persze nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Nincs két egyforma ember! Úgy érzem, ő jó ember, figyelmes, aggódik, és félt.

2014. aug. 20. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Figyelj, legalább annyit tegyél meg, hogy még egyszer átgondolod!

Örökre együtt? Ebben még azok sem lehetnek biztosak, akik személyesen is ismerik egymást, és évek óta együtt vannak! Ez nagyon nem jó jel! Nem azért papol itt mindenki, mert rasszista vagy vészmadár vagy akármi! Ennek tényleg nagyon rossz vége lehet!

2014. aug. 21. 22:29
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondanak a férfi szülei? Kedvelnek-e? Ismered-e a családját? Ha igen, melyikkel találkoztál szkájpon és mit mondtak rólad? és a te szüleid mit mondanak? Egy család lesztek, ember! Ha meg még nem ismerik egymást, akkor eleve halott a dolog - 100% h valami nem stimmel. Csak azt ne mondja h árva :D

De mindenki a mag életének kovácsa.... de ahogy akarod, siess, nehogy találjon helyetted mást a kedves haram barátod.

2014. aug. 21. 22:36
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Jó lenne, ha kifaggatnád a barátodat, mennyire vallásos? Menyire fontos neki a vallás, elvárja e tőled, hogy te is muszlim légy? Illetve a családja menyire befolyásolja az életét? Mert nem az a kérdéses, hogy szeretitek e egymást, hanem te megtudod e szokni azt az életstílust?
2014. aug. 21. 22:38
 44/51 anonim válasza:
66%

Röviden leírom a véleményem.

Az én férjem algériai, én bizony kimentem hozzá többször is. A magyar külügyminisztérium nem ad turísta vízumot, max az ilyen Cseke Katinkáknak. Nagyon jó volt minden, a családja szeret, ő egy percre sem hagyott magamra, mivel ő vállalta a felelőséget értem amíg kint voltam. Ez nem az a világ már mint régen, semmi bajod nem fog esni. Bízz a megérzéseidben. Az én történetem kb. 4 éve volt és azóta is tart a lamour, nem kellene más,benne találtam meg mindazt amit egy férfitől elvárok.

Szóval hajrá!!!

2014. aug. 22. 10:35
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagy általánosságban mindenki lebeszél, én is. Lucifernek ment a zöld. Nem biztos, hogy gyilkos, lehet, hogy elad.

Különben nem tudom. Beszéled az ottani nyelvet? Ha bajban lennél, tudnál kihez fordulni? Nehéz onnan visszajönni.

Ha valakit el akarnék hitetni, szépeket mondok neki. Mézesmadzag. De nézzük mit mondasz te: "Félek, annyi rosszat hallani - Úgy érzem, ő jó ember" Ellentmondasz magadnak. Ő most az érzelmeidre hat, mi az eszedre. Aki aggódik és félt az Lucifer, és a többiek.

Csak rá ne bassz a sompolygásra,naívságra, jóhiszeműségre.

Én azt mondom, ne bízz senkibe, ne szolgáltasd ki magad egy embernek se. Az, hogy órákat beszélgetsz vele, az semmit nem jelent. Lelked rajta, mi szóltunk. Majd írjál.

2014. aug. 22. 14:22
 46/51 majoroseva válasza:
100%
Hol ismerkedtetek meg a neten? Érdemes esetleg azon is elgondolkodni, hogy ha már az első találkozás előtt azt mondja, szeretné, ha végleg kint maradnál, akkor vajon ez kinek vagy minek szól? Ha egy férfi az első randin azt mondja én vagyok élete szerelme, az valószínűleg rettenetesen magányos, kapcsolatfüggő vagy éppenséggel minden csajnak ezt mondja; mindenesetre nem az én személyemnek szól. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy miért gyakorikérdéseken faggatsz ismeretlen embereket, hiszen közülünk senki nem beszélt az úrral, senki nem ismeri sem őt, sem a beszélgetéseik minőségét. Milyen nyelvben beszéltek? Meg van a kölcsönös, mély megértés lehetősége vagy a nyelvi kompetenciák nem megfelelőek ehhez? Valószínűleg a bizonytalanságod azt is mutatja, hogy egy ilyen "minőségű" érintkezés, bármennyire is napi 6 órás nem pótolja a személyes ismeretséget. Hol szállnál meg? Nála vagy hotelben? Nekem iráni a férjem, amikor randizgatni kezdtünk mégsem a Lányom nélkül soha, internetes fórumokra támaszkodva értelmeztem a viszonyunkat.
2014. aug. 22. 21:19
 47/51 anonim ***** válasza:
Szerintem a kedveske rég lelépett :D
2014. aug. 25. 11:03
 48/51 xeniah ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező! Aki ilyet mond, hogy meg akar ölni, az semmit nem tud Egyiptomról és az arab országokról. Ettől függetlenül lehet mögöttes szándéka a férfinak. Ha angolul tudsz, nagyon sok ilyen sztorit olvashatsz, ahol az európai nőket átvágták, egész feketelista van ilyen férfiakról, van ahol névvel, fényképpel közlik őket, de ezek többnyire turistaövezetben dolgozó férfiak.

Egyébként ügyvéd a végzettsége, vagy a foglalkozása? Egyiptomban az ügyvédi végzettség kábé semmit nem jelent, azok tanulják ezt, akiket sehová máshová nem vesznek fel. Elhelyezkedni nagyon kevesen tudnak ebben a szakmában.

Amit akarhat tőled, ha szélhámos: a pénzed (akkor is, ha nem vagy gazdag, nála valószínűleg tehetősebb vagy) és a vízum. A pénzedet ne úgy képzeld el, hogy ellopja tőled, hanem kedves szavakkal rávesz arra, hogy ajándékozd meg vele. A vízumot pedig házasság révén tudja megkapni. Ő biztos, hogy nem tudna téged meglátogatni Magyarországon, még ha lenne pénze is rá, mert a vízumot garantáltan nem kapja meg, erre csak akkor van lehetősége, ha megházasodtatok (ami egy elég hosszú és költséges procedúra).

És persze lehet, hogy igazi vonzalom kialakul benne, van erre is példa, csak fennáll a veszélye, hogy az ellenkezője az igaz, mert arra is sok példa van. Engem az visszavetne eleve (a valláson túl), hogy elvált. Azért annak is biztos megvolt a maga oka - de hát sajnos a volt felesége oldaláról a történetet soha nem fogod hallani.

2014. szept. 9. 21:50
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az utolsonak, az iszlam vilagban, ha valaki elvalt, annak sulyos oka van. Ott nem valnak olyan konnyen, mint M.o-on. Ket elvalt csaladot ismerek, ott az egyik esetben a no megcsalta a ferjet (csoda, hogy ilyet is hallani, de van), a masik esetben a ferj rendszeresen nozott es nem volt otthon egy este se, de a fiatal felesege csak akkor valt el, mikor verni is kezdte. Nekik kisbabajuk volt raadasul, akit 3 eves koraig nevelhetett, aztan elvette tole a ferje es lepasszolta az anyjanak, hogy nevelje o. Ezek nem vegyes hazassagok voltak, csak sima arabok a kornyezetemben.

Ebbol csak annyit akartam kihozni, hogy ha egy arab elvalt, akkor ott valoszinuleg nagy bajok voltak.

Mi tortent azota veletek? Meglatogattad vegul?

2014. szept. 10. 07:18
 50/51 anonim ***** válasza:
Hát én is kíváncsi lennék a kérdező sorsára, bár gyanús, az olvasottak alapján nem hinném, hogy internetezhet egyáltalán, és hogy él-e még....
2015. jan. 30. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!