Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek kockáztatni?
Ne haragudj, kedves kérdező, az alapján, amit Te linkeltél, ítéled meg az összes muzulmánt?
Kezdjünk el link-harcot vívni?
Linkeljek 100000000 olyat, ahol éppen - tényekre alapozva - negatív színben vannak feltüntetve a muzulmánok?
Én nem látom ennek értelmét.
Írd be a google-ba: irak isis
Aztán nézd meg a képeket.
"Ígérte vissza enged Magyarországra."
Ígérte, hogy vissza ENGED??? Már emiatt az egy mondat miatt sem mennék.
Ha valaki egy másik országba megy (legyen az bárhol), eleve kiszolgáltatott helyzetben van. Nem ismered a nyelvet, nincs ottani ismerősöd, nem vagy tisztában a szokásokkal, a jogszabályokkal, semmivel. Nem hazai terepen vagy. Ez így nagyon kockázatos.
Származástól, vallástól, mindentől függetlenül ez a férfi nekem nagyon gyanús. Ha mindenáron találkozni akartok, akkor jöjjön ő ide.
A jelenlegi világban muzulmánok keresztény kisgyerekeket fejeznek le éppen, csak mert nem az ő allahjukat imádja a közösség.
Ha szerinted lucifer fajgyűlölő, amit nem olvastam ki egyetlen sorából sem, akkor te a világ legostobább embere vagy.
Ha naiv fejjel tenyleg kimesz akkor elotte bucsuzz el vegleg minden rokonodtol meg ismerosodtol
Ez a visszaenged tema tulsagosan gyanus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!