Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek kockáztatni?

Figyelt kérdés
Megismertem Egyiptomi ügyvéd férfit, neten keresztül. Minden nap keres,órákat beszélünk Skypen. Tervezzük, ki megyek hozzá 1hétre. Ígérte vissza enged Magyarországra. Félek, annyi rosszat hallani. Persze nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Nincs két egyforma ember! Úgy érzem, ő jó ember, figyelmes, aggódik, és félt.

2014. aug. 20. 18:49
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
2014. aug. 20. 21:35
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, kedves kérdező, az alapján, amit Te linkeltél, ítéled meg az összes muzulmánt?

Kezdjünk el link-harcot vívni?

Linkeljek 100000000 olyat, ahol éppen - tényekre alapozva - negatív színben vannak feltüntetve a muzulmánok?

Én nem látom ennek értelmét.

2014. aug. 20. 21:54
 23/51 Tamás321 ***** válasza:
69%

Írd be a google-ba: irak isis

Aztán nézd meg a képeket.

2014. aug. 20. 21:59
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

"Ígérte vissza enged Magyarországra."

Ígérte, hogy vissza ENGED??? Már emiatt az egy mondat miatt sem mennék.

Ha valaki egy másik országba megy (legyen az bárhol), eleve kiszolgáltatott helyzetben van. Nem ismered a nyelvet, nincs ottani ismerősöd, nem vagy tisztában a szokásokkal, a jogszabályokkal, semmivel. Nem hazai terepen vagy. Ez így nagyon kockázatos.

Származástól, vallástól, mindentől függetlenül ez a férfi nekem nagyon gyanús. Ha mindenáron találkozni akartok, akkor jöjjön ő ide.

2014. aug. 21. 01:08
 25/51 Lebannen ***** válasza:
83%
Ahogy az uutolsó is írta: "ígérte, hogy visszaenged". Ez gáz. Szerintem ez nem illik a képbe. Gondolom egyelőre vendégként mennél. A vendégeket meg nem "visszaengedjük". Ezzel máris tulajdonként tekint rád. Engedélyt kapsz, hogy visszamenj. Tanuljon csak meg előbb magyarul, és látogasson meg ő. Szerintem. Egy igazi férfi tud várni a szerelmére.
2014. aug. 21. 01:50
 26/51 Lebannen ***** válasza:
100%
Egyébként mennyi ideje ismeritek egymást?
2014. aug. 21. 01:51
 27/51 Ozmium42 ***** válasza:
Huh, hátborzongató, amiket itt olvastam. A félelmed nem alaptalan. A fejemet tenném rá, hogy ez egy szélhámos, ha nem sokkal rosszabb...
2014. aug. 21. 03:25
 28/51 anonim ***** válasza:

A jelenlegi világban muzulmánok keresztény kisgyerekeket fejeznek le éppen, csak mert nem az ő allahjukat imádja a közösség.

Ha szerinted lucifer fajgyűlölő, amit nem olvastam ki egyetlen sorából sem, akkor te a világ legostobább embere vagy.

2014. aug. 21. 04:44
 29/51 anonim ***** válasza:
De arra nem válaszoltál egyszer sem, hogy miért nem ő jön? Az ostobaságod hatalmas. Ennyire nem lehetsz kiéhezve pasira!
2014. aug. 21. 04:45
 30/51 anonim ***** válasza:

Ha naiv fejjel tenyleg kimesz akkor elotte bucsuzz el vegleg minden rokonodtol meg ismerosodtol

Ez a visszaenged tema tulsagosan gyanus

2014. aug. 21. 05:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!