Ti mit tennétek a helyembe? Ki mennétek, meg mernétek kockáztatni?
Kérdező ha meg akarnálak ölni, én is nagyon kedves lennék veled.
Persze ilyen hozzálással, ami nekem is van, hogy mindenki potenciális ellenség, úgy örökre egyedül fogsz maradni.
De azért ne szaladj azonnal a ketrecbe.
"Tele vagy előítélettel ismered az iletőt,hogy gyilkos csak mert muszlim?"
Igazából ez csak sokadikra fordult meg a fejemben. (de megfordult, nem tagadom, tehát ha buddhistát írt volna, akkor nem mondok semmit).
Nem a vallása miatt írtam. Ami inkább szemetszúrt, hogy messze van, nyalizik, hív és nem a legbiztonságosabb helyekre.
Ha négert vagy indiait írt volna, akkor is így reagáltam volna.
(pedig a négerekkel főleg nincs semmi bajom, de az indiaival sem, főleg ha vallásos).
Szerintem nem normális idegen helyre ugrani egy idegen emberhez, úgy hogy teljesen ki legyen neki szolgáltatva.
Hát nem tudom. Az a legszebb az egészben, hogy én semmi rosszat nem érzek abban amit írtam és nem gonoszságból írtam.
A legkevésbé sem érdekel, hogy ti mit gondoltok rólam.
Ha igazatok volna sem érdekelne.
Azt csinálsz amit akarsz. Ha eldöntötted, hogy bízol benne, minek itt nyavajgol?
Mondjuk az ügyvéd jelzőt pozitívan fogtam el utólagos olvasásra. (csak ugye a bűnszervezetkben sem mindig koldusok vannak, meg hallani lehet, hogy mindenki szentnek gondolta az illetőt, aztán....)
De én is mondhatom, hogy én meg a pápa vagyok és van egy kastélyom Svájcban.
Nézd te is és én is sok mindenre képesek lennénk.
Te lehet, hogy sok mindent tagadsz magadban vagy azonnal elvetsz lehetőségeket.
Van akik viszont nem csak elgondolják, hanem meg is teszik.
Nem feltételezek semmi rosszat sem a leendő párodról.
De ezek a lehetőségek igenis megtörténhetnek.
Lehetsz szexrabszolga és a szerveidet is eladhatják.
Akármire felhasználhatnak.
Ugyanakkor az is igaz, hogy ha itt találkoznál valakivel egy hotelben, az is bármikor megmérgezhetne.
Ezért mondtam, hogy ne legyél paranoiás ennyire, mint amennyire én itt adom magam.
Viszont azt a te érdekedben jegyeztem meg, hogy mindenbe azért rögtön ne menjél bele.
Van aki képes 10 évet is várni a pillanatban.
De ha senkiben sem bízol, úgy másabb lesz az életed.
Ha mindenkiben megbízol, akkor a szerencsén múlik.
Már az a tény, hogy benned felmerült egyáltalán ez a kérdés, hogy MÁS mit tenne, és ki is írtad, belső bizonytalanságot mutat.
Ha nem lenne egy pici bizonytalanság sem benned, akkor már a jegyet is megvetted volna, és nem egy ilyen oldalon vársz válaszokra - idegenektől.
Ezt NEM bántásból mondom, csak gondolkozz el ezen.
Honnan tudod 100%-ra, hogy ügyvéd?
Honnan tudod 100%-ra, hogy valóban elvált? - És miért vált el ténylegesen?
Ha valóban annyira látni akar, akkor miért várja azt, Férfiként, hogy Te, Nőként menj ki hozzá?
Honnan tudod, hogy valóban nem vágyik-e több feleségre?
Tudod, mondani, ígérni BÁRMIT képes az, aki valamit el akar érni. A kedvesség is lehet éppen a mézes madzag.
Csak gondolj bele:
Melyik viselkedéssel ér célt nagyobb valószínűséggel?
Ha jó vagy rossz embernek tünteti fel magát?
Mindezt józan paraszt ésszel gondolkozva írtam le, és nem kizárólag arabokra érvényes - hanem az online módon megismert bármelyik emberre!
Volt már arra példa kis hazánkban is, hogy magyar fiú csalt el magyar lányt és nem lett jó vége.
Én - Nőként - NEM mennék ki, még úgy sem, hogy valaki jönne velem.
Ez egy próba lenne számára: érek-e annyit, hogy ő Férfiként eljöjjön? (Az, hogy vízum kell neki, nem lehet akadály. Küldesz neki meghívó levelet, illetve ha ő valóban ügyvéd, akkor tudja a menetét. Az sem lehet kifogás, hogy sok a munkája, mert akkor, gondolom, ha te mennél el hozzá, ugyanúgy kellene mennie dolgozni - és akkor minek mennél ki?)
Ez az én meglátásom így idegenként, kívülállóként.
Egy Római Katolikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!