Van okom aggódni vagy csak véletlen?
Megjegyzem, badarság, hogy ezek ellen csak a keresztény (vagy keresztyén - nevezzék, aminek akarják) hit meg Jézus menekíthet meg. Maximum csak segíthet, ha erősen hiszel benne. De ugyanígy hihetsz a rózsaszín egyszarvúban; ha abban hiszel nagyon erősen, akkor meg az segít. Tök mindegy, mert magában a hit sokat nem ér. Megfelelően nagy akaraterő kell hozzájuk, és elég nagy önuralom. Máshogy nem fog menni. Na meg persze az sem egy rossz dolog, ha tisztában vagy némileg a sebezhető pontjaikkal, szokásaikkal, alá-fölérendeltséi viszonyaikról, stb.
Belenyúltál a darázsfészekbe talán, és a darazsak követnek. Sz@r ügy.
De mint mondtam korábban, amíg nem írsz könyvcímet, nem fogok segíteni. (Mondjuk valószínűleg amúgy sem, csak legfeljebb megmondom, hogy tényleg van-e értelme paráznod. ... Ja, parázás! Jut eszembe. Ha félsz tőlük, azzal vonzod őket. Nagyon sok közülük az ember érzelmein csimpaszkodik, és abból szipákol. Kész kánaán némelyik számára a félelmed. Sok sikert! ;) )
az ilyet nem elég a keresztényekre bízni..tény,hogy hisznek benne,valamennyire pozitívak,de ők is csak a szentelt vizet tudják adni,meg hogy imádkozz..lehet hasznos,ha szentelt vízzel megöntözöd a sarkokat,nagyanyám is így csinája,és igenis használ a csillag is,amit leírtam,csak ezt a fajta védekezést egyesek hite tiltja..pedig van benne igazság..
és amíg a mágiát,spiritizmust,ezotériát védekezésre használjuk,nem ártunk másoknak,addig ez rendes dolog,nem elvetendő..(ez is csak az én véleményem nem akarok megbánta ni senkit..)
"az ilyet nem elég a keresztényekre bízni..tény,hogy hisznek benne,valamennyire pozitívak,de ők is csak a szentelt vizet tudják adni,"
Az a katolikus egyház nem a keresztyénség. Amit Jézus adni tud az a Golgotán kivívott győzelem és a Jézus vérének ereje. Ez az egyetlen dolog ami szabadulást ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!