Mit tegyek? Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?
Néha nagyon elkeserít, hogy nem tudok meggyőzni valakit arról, hogy a bibliát nem pénzéhes bűnözők varrták össze.
Nem jó szembesülni azzal, hogy több millió(?) ember tévedhet a legfontosabb kérdéssel kapcsolatban.
lesújt, összetör, elveszi a kedvemet mindentől
Elegem van a gusztustalan hazugságokból. Úgy érzem, hogy történnie kéne valaminek, ami előre viszi az ügyünket.
Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?
Ha érdekelnek a tények, akkor bemelegítőnek ajánlom F.F Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvet.Olvasd el!
Ha végeztél vele, akkor írj rám.Akkor is írhatsz, ha nincs meg.Szívesen elküldöm neked. :)
Nekem ugyanez a véleményem rólad, mert terelni nagyon tudsz, azt bebizonyítottad, és csúsztatásokban sem vagy utolsó, ezt szintén bebizonyítottad. Azonban 70 hsz-ből 43 a tiéd, ami alatt egyetlen olyan bizonyítékot sem tudtál bemutatni, amelyet többen is kértek, és te is nagyon kérkedtél velük. Innentől szerintem elgondolkodhatnál, hogy ki a troll.
Bár szerintem nem fogsz, az nem a trollok szokása.
kértek tőlem, én pedig megadtam egy könyv címét.tessék! ott vannak a bizonyítékok.
ha pedig konkrét kérdéseitek vannak, akkor szívesen válaszolok.a balinkelt oldalon felsorolt állításokat is végig fogjuk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!