Mit tegyek? Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?
Néha nagyon elkeserít, hogy nem tudok meggyőzni valakit arról, hogy a bibliát nem pénzéhes bűnözők varrták össze.
Nem jó szembesülni azzal, hogy több millió(?) ember tévedhet a legfontosabb kérdéssel kapcsolatban.
lesújt, összetör, elveszi a kedvemet mindentől
Elegem van a gusztustalan hazugságokból. Úgy érzem, hogy történnie kéne valaminek, ami előre viszi az ügyünket.
Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?
Nagyon várom hogy, megcáfold a(z)A Kereszténység Leleplezése c.weboldalt!Keresztény régész!?Az az ember aki a mai napig hidegvérrel lemészárolná,halálra kínozná más vallású embereket(Gyerekeket,nőket és idősöket is!),aki elhinné hogy a Föld lapos és a csillagok angyalkák és Geocentrikus világképe van,az NE keveredjen a tudomány világába!Habár sokszor hangoztatták már hogy:A keresztények elég egyszerű emberek és a tudományt ne keverjük a vallással!Egyébként az oldalon írt cikkek bizonyítékkal(Igen,kézzelfoghatóval(is).)van alátámasztva.
Ha nem lennének adatokkal is alátámasztható tények, akkor mindig alul maradnék.-Kérlek mond el hogy,milyen adatok vannak?(Erre nagyon kíváncsi vagyok.)
Akkor is írhat, ha kíváncsi arra, hogy miért nem tudják megrendíteni hitemet az ilyen és ehhez hasonló irományok.-Na,miért nem?
A Buddhizmus nem istennel foglalkozik!
Egyébként a Zsidó vallásból nőtte ki magát a:Kereszténység és az Iszlám.Ezt a hármat el kel törölni!
Miért "imádkozol" értem?Semmi nem fog történni!Istened sem az a "jézus" nem létezik!De,majd Én is imádkozom Érted!Csak nem "Istenedhez",hanem...Sátánhoz?!:D
"sok ateista hozzászóló félreérti és kiforgatja szavaimat. ez az, ami elkeserítő :)
Egyszerűen nem tudnak racionálisan gondolkodni.Valamilyen gátlásuk van. "
Ezt azért túl sok helyen ne hangoztasd. A saját érdekedben. Ne tedd magad nevetség tárgyává :)
"Nagyon várom hogy, megcáfold a(z)A Kereszténység "
örülök annak, hogy nagyon várod.
"Az az ember aki a mai napig hidegvérrel lemészárolná,halálra kínozná más vallású embereket"
ne keverjük a szezont a fazonnal
hogy jön ide a gyilkolás, mészárlás, kínzás?
"aki elhinné, hogy a föld lapos"
senki sem hiszi el, hogy a föld lapos.
" tudományt ne keverjük a vallással"
A vallás olyan egyetemes és átfogó fogalom, amelyre nehezen adható egyetlen, átfogó meghatározás. ezért nem tudom, hogy mit értesz vallás alatt. :)
"Egyébként az oldalon írt cikkek bizonyítékkal(Igen,kézzelfoghatóval(is).)van alátámasztva."
meg fogjuk beszélni, hogy mi tekinthető bizonyítéknak, mi nem :) tudod, hogy mikor bizonyítható valami? elképzelhető, hogy ezt sem tudod. :)
"Kérlek mond el hogy,milyen adatok vannak?(Erre nagyon kíváncsi vagyok.)"
nagyon sok adat van. ( történelmi, régészeti, irodalmi adatok )
Mivel kezdő vagy, ( egy adatról sem tudsz), ezért bemelegítőnek ajánlom F. F. Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvét.csak 123 oldalas könyv.ha nem tudod beszerezni, akkor bescannelem neked.
"Na,miért nem? "
azért nem, mert nem találták fel a spanyolviaszt azok, akik ezekre a bizonyítékokra ráleltek. a többit egy másik megosztás alatt fogjuk megvitatni
"A Buddhizmus nem "
"A buddhizmus filozófiai, illetve gyakorlat-alapú világnézet és vallás, amely bizonyos országokban vallási irányzatok kialakulását eredményezte" wikipédia :)
"Egyébként a Zsidó vallásból nőtte ki magát a:Kereszténység és az Iszlám."
zsidó alapok alatt mit értesz? :)
"Ezt azért túl sok helyen ne hangoztasd."
túl sok helyen nem hangoztatom. :)
"És mi a helyzet a hinduizmussal? Taoistákkal? Ők is vannak azért jó páran"
sokan vannak ők is. :)
"örülök annak, hogy nagyon várod. "
Terelsz.
"senki sem hiszi el, hogy a föld lapos. "
Meglepődnél, ha tudnád hogy mennyien, mind a mai napig.
"" tudományt ne keverjük a vallással"
A vallás olyan egyetemes és átfogó fogalom, amelyre nehezen adható egyetlen, átfogó meghatározás. ezért nem tudom, hogy mit értesz vallás alatt. :) "
Megint csak terelsz.
""Egyébként az oldalon írt cikkek bizonyítékkal(Igen,kézzelfoghatóval(is).)van alátámasztva."
meg fogjuk beszélni, hogy mi tekinthető bizonyítéknak, mi nem :) tudod, hogy mikor bizonyítható valami? elképzelhető, hogy ezt sem tudod. :) "
És még mindig csak terelsz.
""Kérlek mond el hogy,milyen adatok vannak?(Erre nagyon kíváncsi vagyok.)"
nagyon sok adat van. ( történelmi, régészeti, irodalmi adatok )
Mivel kezdő vagy, ( egy adatról sem tudsz), ezért bemelegítőnek ajánlom F. F. Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvét.csak 123 oldalas könyv.ha nem tudod beszerezni, akkor bescannelem neked. "
Te elmehetnél főállású terelőbójának, annyira megy neked a terelés... Szerinted ki olvasna el 123 oldalnyi tömény vallási ömlengést? Mutass be belőle néhány adatot, az már nem terelés lesz.
""Na,miért nem? "
azért nem, mert nem találták fel a spanyolviaszt azok, akik ezekre a bizonyítékokra ráleltek. a többit egy másik megosztás alatt fogjuk megvitatni "
Le se írom megint, hogy mit csinálsz. Szerintem magad is kitalálod.
""A buddhizmus filozófiai, illetve gyakorlat-alapú világnézet és vallás, amely bizonyos országokban vallási irányzatok kialakulását eredményezte" wikipédia :) "
Szerintem ő is tudja ezt, épp ezért írta, hogy a buddhizmus nem istenközpontú vallás. Szóval ismét csak terelsz.
""Ezt azért túl sok helyen ne hangoztasd."
túl sok helyen nem hangoztatom. :)
Jobban is teszed. Egyébként a válaszom a fő kérdésedre, ami így hangzik:
""Mit tegyek? Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?"
Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy nem csak terelgetsz állandóan. Talán még értelmes, épelméjű, és nem csak szándékosan a hülyét játszó embernek látnának a beszélgetőpartnereid. És így talán még sikerélményed is lehetne az életben.
"F. F. Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvét"
Bebizonyította, hogy a Biblia történelmileg hiteles könyv? Mikor is kapta meg érte a Nobel-díjat? Jaaaaa... semmikor, mert elmebeteg kreacionistákkal a pszichiátrián foglalkoznak, és nem a tudományos életben.
"Meglepődnél, ha tudnád hogy mennyien, mind a mai napig."
keresztény körökben mozgok körülbelül 20 éve, és eddig egyszer sem hallottam arról, hogy valaki a lapos földben való hitet népszerűsítette volna.
"Bebizonyította, hogy a Biblia történelmileg hiteles könyv" bizonyítékokat sorol fel
"Mikor is kapta meg érte a Nobel-díjat?"
"A Nobel-díjat a svéd kémikus, feltaláló Alfred Nobel (Loudspeaker.svg kiejtése✩) alapította. végrendeletében rendelkezett úgy, hogy vagyonának kamataiból évről évre részesedjenek a fizika, kémia, fiziológia és orvostudomány, továbbá az irodalom legjobbjai és az a személy, aki a békéért tett " wikipédia
"keresztény körökben mozgok körülbelül 20 éve, és eddig egyszer sem hallottam arról, hogy valaki a lapos földben való hitet népszerűsítette volna. "
Én nem mozgok keresztény körökben, de személyesen is ismerek két ilyen embert is. Sőt, még erre az oldalra is írt már ilyet válaszíró.
"Én nem mozgok keresztény körökben, de személyesen is ismerek két ilyen embert is. Sőt, még erre az oldalra is írt már ilyet válaszíró"
Nem kellett volna. :)
Gondolom most arra gondol, hogy bibliai alapokon tették ezt. rosszul tették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!