Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? Mivel tudnám...

Mit tegyek? Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?

Figyelt kérdés

Néha nagyon elkeserít, hogy nem tudok meggyőzni valakit arról, hogy a bibliát nem pénzéhes bűnözők varrták össze.

Nem jó szembesülni azzal, hogy több millió(?) ember tévedhet a legfontosabb kérdéssel kapcsolatban.

lesújt, összetör, elveszi a kedvemet mindentől

Elegem van a gusztustalan hazugságokból. Úgy érzem, hogy történnie kéne valaminek, ami előre viszi az ügyünket.

Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?

2014. aug. 3. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:

Nagyon várom hogy, megcáfold a(z)A Kereszténység Leleplezése c.weboldalt!Keresztény régész!?Az az ember aki a mai napig hidegvérrel lemészárolná,halálra kínozná más vallású embereket(Gyerekeket,nőket és idősöket is!),aki elhinné hogy a Föld lapos és a csillagok angyalkák és Geocentrikus világképe van,az NE keveredjen a tudomány világába!Habár sokszor hangoztatták már hogy:A keresztények elég egyszerű emberek és a tudományt ne keverjük a vallással!Egyébként az oldalon írt cikkek bizonyítékkal(Igen,kézzelfoghatóval(is).)van alátámasztva.

Ha nem lennének adatokkal is alátámasztható tények, akkor mindig alul maradnék.-Kérlek mond el hogy,milyen adatok vannak?(Erre nagyon kíváncsi vagyok.)

Akkor is írhat, ha kíváncsi arra, hogy miért nem tudják megrendíteni hitemet az ilyen és ehhez hasonló irományok.-Na,miért nem?

A Buddhizmus nem istennel foglalkozik!

Egyébként a Zsidó vallásból nőtte ki magát a:Kereszténység és az Iszlám.Ezt a hármat el kel törölni!

Miért "imádkozol" értem?Semmi nem fog történni!Istened sem az a "jézus" nem létezik!De,majd Én is imádkozom Érted!Csak nem "Istenedhez",hanem...Sátánhoz?!:D

2014. aug. 4. 14:55
 22/76 anonim ***** válasza:
58%

"sok ateista hozzászóló félreérti és kiforgatja szavaimat. ez az, ami elkeserítő :)

Egyszerűen nem tudnak racionálisan gondolkodni.Valamilyen gátlásuk van. "

Ezt azért túl sok helyen ne hangoztasd. A saját érdekedben. Ne tedd magad nevetség tárgyává :)

2014. aug. 4. 16:19
 23/76 A kérdező kommentje:

"Nagyon várom hogy, megcáfold a(z)A Kereszténység "

örülök annak, hogy nagyon várod.

"Az az ember aki a mai napig hidegvérrel lemészárolná,halálra kínozná más vallású embereket"

ne keverjük a szezont a fazonnal

hogy jön ide a gyilkolás, mészárlás, kínzás?

"aki elhinné, hogy a föld lapos"

senki sem hiszi el, hogy a föld lapos.

" tudományt ne keverjük a vallással"

A vallás olyan egyetemes és átfogó fogalom, amelyre nehezen adható egyetlen, átfogó meghatározás. ezért nem tudom, hogy mit értesz vallás alatt. :)

"Egyébként az oldalon írt cikkek bizonyítékkal(Igen,kézzelfoghatóval(is).)van alátámasztva."

meg fogjuk beszélni, hogy mi tekinthető bizonyítéknak, mi nem :) tudod, hogy mikor bizonyítható valami? elképzelhető, hogy ezt sem tudod. :)

"Kérlek mond el hogy,milyen adatok vannak?(Erre nagyon kíváncsi vagyok.)"

nagyon sok adat van. ( történelmi, régészeti, irodalmi adatok )

Mivel kezdő vagy, ( egy adatról sem tudsz), ezért bemelegítőnek ajánlom F. F. Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvét.csak 123 oldalas könyv.ha nem tudod beszerezni, akkor bescannelem neked.

"Na,miért nem? "

azért nem, mert nem találták fel a spanyolviaszt azok, akik ezekre a bizonyítékokra ráleltek. a többit egy másik megosztás alatt fogjuk megvitatni

"A Buddhizmus nem "

"A buddhizmus filozófiai, illetve gyakorlat-alapú világnézet és vallás, amely bizonyos országokban vallási irányzatok kialakulását eredményezte" wikipédia :)

"Egyébként a Zsidó vallásból nőtte ki magát a:Kereszténység és az Iszlám."

zsidó alapok alatt mit értesz? :)

2014. aug. 4. 20:12
 24/76 A kérdező kommentje:

"Ezt azért túl sok helyen ne hangoztasd."

túl sok helyen nem hangoztatom. :)

"És mi a helyzet a hinduizmussal? Taoistákkal? Ők is vannak azért jó páran"

sokan vannak ők is. :)

2014. aug. 4. 20:15
 25/76 A kérdező kommentje:
spanyolviaszos gondolatom félreérthető volt.azt akartam ezzel mondani, hogy a történelmi, régészeti tényekről a keresztények is tudnak. az oldalon felsorolt "bizonyítékok" pedig nem feltétlenül tények.
2014. aug. 4. 20:24
 26/76 anonim ***** válasza:

"örülök annak, hogy nagyon várod. "

Terelsz.

"senki sem hiszi el, hogy a föld lapos. "

Meglepődnél, ha tudnád hogy mennyien, mind a mai napig.

"" tudományt ne keverjük a vallással"

A vallás olyan egyetemes és átfogó fogalom, amelyre nehezen adható egyetlen, átfogó meghatározás. ezért nem tudom, hogy mit értesz vallás alatt. :) "

Megint csak terelsz.

""Egyébként az oldalon írt cikkek bizonyítékkal(Igen,kézzelfoghatóval(is).)van alátámasztva."

meg fogjuk beszélni, hogy mi tekinthető bizonyítéknak, mi nem :) tudod, hogy mikor bizonyítható valami? elképzelhető, hogy ezt sem tudod. :) "

És még mindig csak terelsz.

""Kérlek mond el hogy,milyen adatok vannak?(Erre nagyon kíváncsi vagyok.)"

nagyon sok adat van. ( történelmi, régészeti, irodalmi adatok )

Mivel kezdő vagy, ( egy adatról sem tudsz), ezért bemelegítőnek ajánlom F. F. Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvét.csak 123 oldalas könyv.ha nem tudod beszerezni, akkor bescannelem neked. "

Te elmehetnél főállású terelőbójának, annyira megy neked a terelés... Szerinted ki olvasna el 123 oldalnyi tömény vallási ömlengést? Mutass be belőle néhány adatot, az már nem terelés lesz.

""Na,miért nem? "

azért nem, mert nem találták fel a spanyolviaszt azok, akik ezekre a bizonyítékokra ráleltek. a többit egy másik megosztás alatt fogjuk megvitatni "

Le se írom megint, hogy mit csinálsz. Szerintem magad is kitalálod.

""A buddhizmus filozófiai, illetve gyakorlat-alapú világnézet és vallás, amely bizonyos országokban vallási irányzatok kialakulását eredményezte" wikipédia :) "

Szerintem ő is tudja ezt, épp ezért írta, hogy a buddhizmus nem istenközpontú vallás. Szóval ismét csak terelsz.

""Ezt azért túl sok helyen ne hangoztasd."

túl sok helyen nem hangoztatom. :)

Jobban is teszed. Egyébként a válaszom a fő kérdésedre, ami így hangzik:

""Mit tegyek? Mivel tudnám feltölteni lemerült akkumulátoraimat?"

Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy nem csak terelgetsz állandóan. Talán még értelmes, épelméjű, és nem csak szándékosan a hülyét játszó embernek látnának a beszélgetőpartnereid. És így talán még sikerélményed is lehetne az életben.

2014. aug. 4. 20:48
 27/76 anonim ***** válasza:

"F. F. Bruce Az Újszövetség megbízhatósága című könyvét"

Bebizonyította, hogy a Biblia történelmileg hiteles könyv? Mikor is kapta meg érte a Nobel-díjat? Jaaaaa... semmikor, mert elmebeteg kreacionistákkal a pszichiátrián foglalkoznak, és nem a tudományos életben.

2014. aug. 4. 21:04
 28/76 A kérdező kommentje:

"Meglepődnél, ha tudnád hogy mennyien, mind a mai napig."

keresztény körökben mozgok körülbelül 20 éve, és eddig egyszer sem hallottam arról, hogy valaki a lapos földben való hitet népszerűsítette volna.

"Bebizonyította, hogy a Biblia történelmileg hiteles könyv" bizonyítékokat sorol fel

"Mikor is kapta meg érte a Nobel-díjat?"

"A Nobel-díjat a svéd kémikus, feltaláló Alfred Nobel (Loudspeaker.svg kiejtése✩) alapította. végrendeletében rendelkezett úgy, hogy vagyonának kamataiból évről évre részesedjenek a fizika, kémia, fiziológia és orvostudomány, továbbá az irodalom legjobbjai és az a személy, aki a békéért tett " wikipédia

2014. aug. 4. 22:11
 29/76 anonim ***** válasza:

"keresztény körökben mozgok körülbelül 20 éve, és eddig egyszer sem hallottam arról, hogy valaki a lapos földben való hitet népszerűsítette volna. "

Én nem mozgok keresztény körökben, de személyesen is ismerek két ilyen embert is. Sőt, még erre az oldalra is írt már ilyet válaszíró.

2014. aug. 4. 22:16
 30/76 A kérdező kommentje:

"Én nem mozgok keresztény körökben, de személyesen is ismerek két ilyen embert is. Sőt, még erre az oldalra is írt már ilyet válaszíró"

Nem kellett volna. :)

Gondolom most arra gondol, hogy bibliai alapokon tették ezt. rosszul tették

2014. aug. 4. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!