Jehova Tanúi, ez igaz?
Nem igaz. Jehova tanúi nem támogatják az alkohol ivását.
A gyerek verését sem tanítják.
A tudatmódosítószerek meg nem pont rájuk jellemző.
Szóval nem kell félned tőlük. Csak annyira, mint az idegenektől. (mármint emberektől).
Máté 5:11, 12
Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek.
Máté 10:22
És gyűlölet célpontjai lesztek minden ember előtt az én nevem miatt, de aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben.
Lukács 6:22
Boldogok vagytok, amikor gyűlölnek titeket az emberek, és amikor kirekesztenek és gyaláznak benneteket, és kivetik a neveteket mint gonoszat, az Emberfiáért.
Jakab 1:2
Teljes örömnek tekintsétek, testvéreim, ha különféle próbákkal kerültök szembe,
1Péter 4:14
Ha a Krisztus nevéért gyaláznak titeket, boldogok vagytok, mert a dicsőség szelleme, igen, az Isten szelleme nyugszik rajtatok.
ördögtornyos barátom, nem hallottad még, hogy a sokszor elismételt vicc már nem érdekes... inkább már amolyan ideges rángatózásféle
Kedves kérdezö, menj el a Királyságtermünkbe, ismerkedjél meg személyesen több családdal, menjél el a kongreszusainkra akkor saját szemeddel fogod meglátni mi az igaz.
Jézus Krisztust gyalázták, csúfolták ellenségei. Nekem nagy eröt adnak a szavai: "A világ gyülölni fog titeket, de ne féljetek én legyöztem a világot"
Nézd minél jobban gyülöl minket valaki, annál nagyobb szamárságokat állít.... a száját befogni nem lehet, ezt csak Isten teheti meg
Vannak akik nem tudják mi az igaz, azért ha meg akarod tudni kedves kérdezö, ahogy írtam ismerkedjél meg velük személyesen :)
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!