Jehova Tanúi igaz, hogy az egyházatok alapítója C. T. Russel a piramisokban talált írásokból próbálta megjósolni a jövőt?
Nézd ezeket a képeket "Jehova Tanúi" első kiadásaiból való és nézd meg a korna kereszt szimbólumot alapítójuk szimbóluma!Sátánista illuminátusok,(Szabadkőműves szimbólum) hozták létre a "Jehova Tanúit" akiknek nagy szerepe van a piramis imádat ami a sátáni rendszer felépítését jelképezi.
Amúgy meg úgy meg vannak kötözve ezzel a szellemel,hogy a nyilvanvaló igazságot sem veszik észre.Nem fogják neked belátni sajnos.
kedves kérdezö,
újra Russel, hogy még nem únjátok :(
lehet hogy még nem olvastad, hogy mi nem vagyunk a Russel követöi, és a mi vallásunkat NEM alapította meg Russzel.
Nem Ruszel testvérünk írta meg a Bibliát, ö tanulmányozta
egy kis csoporttal együtt kereste a Bibliai igazságot.
Felismerték az egyház hamis tanításait, a Biblia fényében. Kutattak kerestek. Felismerték hogy hamis tanítás a lélek halhatatlansága, a háromságtan, felismerték mit jövendöl a Biblia, hogy helytelen az egyház eljárása, viselkedése
Ez a kétségbeesett kapálódás az élete körül csupán kedves kérdezö a ti problémátok, mivel nem vagytok képesek elfogadni azt, amit a Biblia ír.
Mond láttad már valaha a hivatalos web oldalunkat? Ez a [link]
Kattins rá, rá fogol jönni, hogy nem vagyunk semmilyen Russzelisták. Jehovát az Istent imádjuk. Teljesen fölöslegesen pocsékoljátok az energiátokat, azért mert nem akarjátok figyelembe venni, hogy a Biblia mit tanít
Katy
..és még ez az elöbbihez:
Ti képtelenek vagytok felülvizsgálni bemagolt nézeteiteket és tradicióitokat, csak rugdoskodtok, csúfolkodtok, de ezzel Istent nem gyözitek meg....
Egyesek még olyan szamárságokat is írnak, hogy mi van a sírján meg hasonló.... mi ezzel NEM foglalkozunk, mi a Bibliát tanulmányozzuk, és odafigyelünk üzenetére. Nincsennek dogmáink, mint egyes bigott vallásosoknak
Katy
Még jó ,hogy nincsenek dogmáitok hahaha!
Istennek neve Jehova ha nem hívod Jehovának nincs üdvözséged!
Kedves Katy én nem kapálozok semmibe csak feltettem egy kérdést amit te támadásnak vélsz.
Akkor 3 részre osztom a kérdésem hátha így valahogy zöldágra vergődűnk.
Első része az lenne a kérdésemnek,hogy;
C.T. Russel alapította meg az akkor még úgy nevezett "Biblia kutatók" felekezetet?
A második része a kérdésemnek;
C.T. Russel kutatta a piramisokban lévő írásokat,és voltak olyan jóslatai amelyeket ezekből az írásokból számított ki?
Harmadik része a kérdésemnek;
Ha ő mint alapító tévedett akkor lehetséges e,hogy ti is a mai szervezet vezetősége téved?
Én nem tudom,hogy mi van Russel sírján vagy kriptaján mert neki már úgyis annyi, inkább az érdekel amit tett és amit a fentiekben megfogalmaztam.
Ha erre tudsz válaszolni azt megköszönném.
Kérdezö, Russzel nem az alapítónk.
Tudjuk hogy valami kutatást végzett a piramisok körül, de ennek a számunkra nincs egyáltalán semmilyen jelentösége, ö is letett róla.
Igazán hidd el, hogy nekünk a Biblia tanítása a fontos.
Valaki itt azt írja, hogy mi találtuk ki az Isten nevét.
Ez sem igaz. Akinek van egy kis ismerete a történelemböl aki olvassa a klasszikusokat, aki olvasta például a Jókai Mór regényeit, ott is olvassa hogy az Isten neve Jehova.
Ezt tudják a müvelt emberek, még ha ateisták is.
A réges-régi Bibliai fordítások szintén tartalmazzák Jehova nevét. Azt hogy ez nem igaz, csak azok állítják, akik nem informáltak, esetleg a szomszéd nénikétöl :D.
Már a Károli fordítást ha egyáltalán olvasnának akkor megtalálták volna benne például a Zsoltárok 83:18,19 versét, amely nagyon komoly itéletet mond Jehova Isten ellenségei ellen. Ezt írja: "Szégyenüljenek és piruljanak és pusztuljanak, hogy megtudják azt hogy te , kinek neved Jehova egymagad vagy felséges Isten az egész Földön"...
Tudod kérdezö, akik ragaszkodnak tradicióikhoz, azoknak fontosabbak a szokások, mint az igazság.
Próbáld meg kérlek megnézni hivatalos oldalunkat, rájösz hogy csupán a Biblia igazságait keressük.
Nézd Jézus Krisztust is gyalázták. Azzal vádolták, hogy részeges. Aztán mint egy bünözöt kivégezték. Azt hitték igazuk van... elég lett volna, hogy oda figyeljenek a szavára. Sajnos ma sem figyelnek rá.
nem a piramisokból kell a jövöt megjósolni. Figyeljünk a Biblia jövendölésére.
Mi az egész világon azt hirdetjük amit Jézus Krisztus megjövendölt. Tényleg teljesednek Jézus jövendölései. Elolvashatod ha van kedved a Máté 24, a Márk 13 A Lukács 21 fejezetét. Elolvashatod a 2.Timóteus 3:1-5, ezt kiírom: "Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idök állnak be. Mert lesznek az emberek magukat szeretök, pénzsóvárgók, kérkedök, kevélyek, káromkodók, szüleik irán engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok, szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek a jónak nem kedvelöi, árulók, vakmerök felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretöi, Kiknél meg van a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét. Ezeket kerüld"
Kedves kérdezö, ezeket a szavakat olvasta Ruszel testvérünk is, és nem csak ezeket, hanem azt is hogy mit jövendöl a Biblia az Armageddoni csata után is. Hogy meghalgatja Istenünk az imát a Mi Atyánkben, megszenteli nevét, és létrehozza a paradicsomot itt a Földön. Ennek elvégzésével a Fiát Jézus Krisztust bízta meg. Ez benne van azoknak a Bibliájában is akik a legjobban harcolnak ellene..... :)
Katy
Én az első válaszolótól kérdezném:
Szerinted a piramisokat a sátán építtette? :D
Szia Katy!
Köszönöm a választ!
Szóval akkor Russel nem az alapitó,de akkor ki?
Egy valamin felakadtam,azon amikor azt írod,hogy Jézust részegségért itélték el.
Én úgy tudom,hogy azért ítélték el mert Istennel tette magát egyenlővé.,,és én ezt a Bibliából tudom.
Szóval....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!