Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezer kérdés volt már ilyen,...

Ezer kérdés volt már ilyen, de azért kíváncsi vagyok! A lentiek alapján kb mikor jön meg? (legeslegelőször) És tudom hogy ezt nem lehet megjósolni, de azért egy iciipiciit igen! És nektek a fehérfolyás után mikor jött meg?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve nőlek a melleim

Kb. 1,5 éve szőrösödöm ott lent

Pár hete kezd szőrösödni a hónaljam is

Egy nagyon ici pici dolgon is nagyon ideges leszek (hangulatingadozás)

Könnyen sírva fakadok (érzékenység)

Fáj a fejem sokszor

Előző hét egyik napján szédültem

Előző héten pár napig esténként fájt a hasam

Kb 2;1,5 hete van fehérfolyásom

Nagyjából ennyi(olyan válaszokat nem kérek hogy 16-17 éves koromig van idő)Mindkettő kérdésre létszi válaszoljatok!

2013. nov. 30. 17:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy mostanában kerekedek (fenék,cici) és ugye ezáltal a súlyom is gyarapodott.
2013. nov. 30. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg nem lehet tudni. Lehet hogy jövő hónapban, de az is lehet, hogy majd csak 1 év múlva.

Én 10 és fél éves korom óta menstruálok, szóval nekem nagyon hamar megjött azok a bizonyos testi változások után. De van akinek 2-3 éve már fehérfolyása van, melle is nő, formásodik is és majd csak aztán jön meg.

De amúgy így 16 év menstruálás után elmondhatom őszintén, hogy annak örülj, ha minél később jön meg. Tudom, hogy ez egy fajta kezdesz nővé érni dolog lenne a részedre, de hidd el, hogy a menzesz sokkal keményebb, néha kellemetlenebb is lehet annál, mint ahogy sokan gondolják, akiknek még nincs.:)

2013. nov. 30. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából bármikor megjöhet! Mindig legyen nálad betét és pótbugyi.
2013. nov. 30. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármikor megjöhet a menstruációd, de 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz.
2013. nov. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!