Jehova Tanúi nektek nincs szégyenérzetetek?
Miért zaklatjátok az embereket,nem szégyenlitek magatokat?
Otthon vagyok,pihenni szeretnék,nem tvzni nem olvasni nem gépezni csak egyszerűen pihenni.
Dolgozom eleget legalább ilyenkor szeretnék úgy igazából lazítani egy kicsit ott hagyni a problémákat a világot ahol vannak,hogy ne érdekeljen semmi.
Miért nem akarjátok megérteni,hogy nem érdekel a vallásotok?
Én egy olyan ember vagyok,hogy nem szoktam visszautasítani senkit ha valaki beszélgetni szeretne velem,de ma nálam is betelt a pohár és olyasmit tettem amit életembe nem tettem senkivel és azt hiszem,hogy többet nem is fogok.
Ostorral zavartam el a tanúkat. A múlt hónapban vettem egy ostort disznek a kiállításon,nem tudom használni mert soha nem használtam dísznek szántam az előtérbe,de ma használtam annyira,hogy még én is megsérültem még most is sajog az arcom meg a fejem.
Hagyjatok békén végre!
Nem érdekel a vallásotok nem érdekel az istenetek mert nekem meg van az én életem és hitem,értsétek meg végre,hogy NINCS szükségem rátok!
Ha netán van itt olyan tanú aki Hódmezővásárhely környéki adja át a testvéreknek,hogy az Ősz utcát kerüljék el.
Köszönöm!
Kedves kérdezö,
A viselkedésed már határos a büncselekménnyel.
Szégyenérzetednek neked kéne lenni. Ha nem fogod leküzdeni az eröszakosságodat, könnyen börtönben is kiköthetsz.
Ha nem akarod, hogy a tanúk téged meglátogassanak, akkor nyugodtan írd ki látható helyre, hogy nem kívánod a látogatásukat.
Vagy normális ember módjára, egyszerüen nem nyitsz ajtót, kaput, vagy megmondod, hogy a Biblia üzenete téged nem érdekel.... lehet hogy még csak fogalmad sincs róla milyen szép üzenetet tartalmaz számodra is a Biblia.
Katy
Ha a tévében fárasztó és idegesítő műsor megy, szétvered a készülékedet? Nem. Egyszerűen nem nézed. Egy gép többet érdemel biztos, mint egy ember, aki nem tudhatta, mikor becsöngetett, hogy éppen mire vágysz.
Akármilyenek is azok, akik beszélgetni szerettek volna veled, ezt biztos nem érdemelték. Inkább ne kérd rajtuk számon a szégyenérzetet. De itt biztosan találsz bősz támogatókat, akik még duvább módszereket fognak ajánlani neked. Ha kipihented magad, gondold végig, hogy hová vezetett ez a gondolkodás és a vele járó tettek a múltban, és napjainkban is sajnos.
#7: A tévés példád annyiban sántít, hogy a tévé nem mutat semmilyen adást, míg be nem kapcsolod. Ellenben ezeket a hittérítőket nem lehet kikapcsolni, akkor is jönnek ha nem akarod. Némely emberbe több birkatürelem jutott, némelyikbe pedig kevesebb - utóbbiaknál hamarabb szakad el a cérna. A kérdező is ilyesmi ember lehet, egyszerűen elunta, hogy állandóan háborgatják, zaklatják. Talán azok akiket elzavart, elmondják a társaiknak is hogy itt és itt egy dühöngő őrült lakik, és egyikük se akar majd újra becsöngetni hozzá téríteni. És voilá, úgy tűnik, a nyers erőszak mégiscsak hatásosabb, mint a szép beszéd.
Vannak, akik nem értenek a szép szóból. Azokkal nem lehet másképp bánni, mert a szép szó értéktelen a számukra. Vannak, akik igénylik a durvaságot, a nyomatékosítást, mert anélkül nem veszik észre magukat. Sajnos sok példa van rá, hogy a jehovista közösség afféle gyűjtőhelye az ilyen típusú embereknek.
"Ha nem akarod, hogy a tanúk téged meglátogassanak, akkor nyugodtan írd ki látható helyre, hogy nem kívánod a látogatásukat."
Miért kellene bármit is kitenni az ajtóra? Ennyi erővel teleaggathatnák az ajtót plecsnikkel, hogy:
"Nem adok újságot" (bár ez úgy tudom, már most nem történhet meg)
"nem kérek Zepteres terméket"
"nem veszek ágyneműt"
"nem érdekel az x párt"
"nem cserélem ki az ablakaimat"
"nem akarok locsolkodókat"
és még lehetne sorolni.
Jól is néznénk ki......
Amúgy meg megoldás:
Ha nem jelentkezett be két héttel előre, írásban, telefonon vagy bármi módon, akkor nem nyitunk ajtót. :)
Különben is, miből gondolja, hogy otthon csak rá várok? :)
Vagyis nyugodtan tégy úgy, mintha otthon sem lennél.
Köszönöm a megértést mindenkinek!
És most a kedves Katynak írnák pár szót.
Katy tudod hányszor utasítottam már vissza a tanulmányozást?
Nem tudom még jómagam sem,de az biztos,hogy a két kezem nem lenne elég.
Börtönnel fenyegetsz engem!?
Mit tettem?
Letámadtalak az utcán,kiraboltalak vagy mit?
Azt tettem,hogy Pünkösd napján amikor pihenni szerettem volna elzavartam a portámról két öltönyös mosolygos alakot akik csöngettek és verték a kapumat,ezt tettem.
Ha ezért börtön jár akkor baj van az igazságszolgáltatással.
Nektek kéne börtönbe menni mert zaklatásnak minösűl amit tesztek.
Hírdessetek!
Kit érdekel?
Áljatok az utca sarkon reggeltől estig!
Kit érdekel!?
De az embert a lakásán hagyjátok békén!!!!!!
Aki kíváncsi a vallásotokra az úgyis tenni fog érte,hogy meg ismerje.
Ennyit akartam mondani,és szeretném ha ez eljútna minden tanúhoz!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!