Jehova Tanúi nektek nincs szégyenérzetetek?
Miért zaklatjátok az embereket,nem szégyenlitek magatokat?
Otthon vagyok,pihenni szeretnék,nem tvzni nem olvasni nem gépezni csak egyszerűen pihenni.
Dolgozom eleget legalább ilyenkor szeretnék úgy igazából lazítani egy kicsit ott hagyni a problémákat a világot ahol vannak,hogy ne érdekeljen semmi.
Miért nem akarjátok megérteni,hogy nem érdekel a vallásotok?
Én egy olyan ember vagyok,hogy nem szoktam visszautasítani senkit ha valaki beszélgetni szeretne velem,de ma nálam is betelt a pohár és olyasmit tettem amit életembe nem tettem senkivel és azt hiszem,hogy többet nem is fogok.
Ostorral zavartam el a tanúkat. A múlt hónapban vettem egy ostort disznek a kiállításon,nem tudom használni mert soha nem használtam dísznek szántam az előtérbe,de ma használtam annyira,hogy még én is megsérültem még most is sajog az arcom meg a fejem.
Hagyjatok békén végre!
Nem érdekel a vallásotok nem érdekel az istenetek mert nekem meg van az én életem és hitem,értsétek meg végre,hogy NINCS szükségem rátok!
Ha netán van itt olyan tanú aki Hódmezővásárhely környéki adja át a testvéreknek,hogy az Ősz utcát kerüljék el.
Köszönöm!
A 8 as válaszolónak..
Én nem szoktam menni idegenekhöz csak ha meghívnak.
Nem szoktam zaklatni embereköt csak azért,hogy legyenek ők is reformátusok.
Akkor...kikérem magamnak,hogy engem se zaklasson senki.
Az üdvösségöm az én problémám és semmi esetre sem a jehovistáké.
És nem nekem kell szégyelnöm magam hanem nekik!
Sceptik nem is rossz ötlet. :D
De most komolyan mondom én magamat nem tudnám elképzelni házalóként.
lesülne a képemről a bőr..
Vidiripi
Sceptic!
Na ettől egyetlen Jehova tanújának sem kell félnie. :))
Szerintem senki sem csinálta meg még azt hogy naponta töbször is becsöngessen valamelyik tanúhoz hogy "megtérízse" akármire is.
"Jel 3:20 Íme az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem."
Ezek szerint te Jézus Krisztust is megostoroznád
Miért csinálsz ebből nagy ügyet?
Ha egy szórakozó kisgyerek is becsönget őt is ostorral fogod megkergetni?
Keresztény ember vagyok,nem érdekelnek Jehova tanúi,mifelénk is gyakran jönnek:"köszönöm nem érdekel" vagy "köszönöm,most nem tudok kimenni,dobják be a postaládába" és ennyi.Soha nem éreztem zaklatásnak bár nem értem ez nekik miért jó (szerintem semmiért sem,csak kötelezik őket rá)
Ha jót akarnak,akkor mindenki hagyjon békén mindenkit.Ennyire egyszerű.Én se megyek oda mindenkihez,hogy nekem mi a véleményem a vallásról.
És most,Gézunak üzennék:
Nagy hiba volt az,hogy minden embert megakartál téríteni,a fiad meg szinte kényszerítette az embereket a térítésre.Lehet,hogyha nem kötelezed erre az embereket,akkor most egyesek nem a szektásodásnál tartanának!
Gézu,nagy jampi voltál!
Mindenesetre szeretünk titeket,és igazán sajnáljuk,hogy megbomlott a családotok a levirátus miatt!
Remélem jövő héten szerencsét hozol nekem!Köszönöm szépen,Gézukám!
Jó éjszakát!
Nem szabad agresszívnak lenni, látod, megsérültél... Ez a karma.
A tanúkat meg inkább sajnálni kell, nem utálni. Agymosott emberek, akiken nem lehet segíteni.
Én azt mondtam nekik, hogy sátánista vagyok, el is mentek xD
Nem szabad velük agresszívan viselkedni meg elzavarni őket, mert akkor az a szánalmas hülye tévképzet támad bennük, hogy Jézus üzenete "Miattam üldözni fognak titeket..." rájuk vonatkozik, miközben Jézus a Krisztusi úton járó híveihez intézte ezeket a szavakat, nem pedig egy Istenellenes szekta mint a Jehova Tanúi híveihez.
Persze teljesen mindegy, ki is lehet dobni őket, és meghagyni őket a hülye téves hitükben, csak ezzel nem segítünk rajtuk, hogy felismerjék azt, hogy nagyon eltévelyedtek Krisztustól, és így Istentől is.
Sajnos buta és befolyásolható és lusta emberek mindig lesznek és mindig lesznek olyanok is akik ezeket az embereket kihasználják és átverik, a az őrtorony bűnszervezet is ezt teszi már másfél évszázada, csak nézz utána ennek a sátáni szektának, olvasd el a történelmüket és meglátod, hogy gazemberek irányítják, és a pénzen és a hatalmon kívül más nem motiválja az egyház vezetőit.
És akkor még nem említettem a korábbi szabadkőműves kapcsolatokat és az okkultizmust ami a "Bibliájuk" alapját képezi, ami természetesen nem a biblia, hanem egy összekevert hazugsághalmaz, egy kiforgatott sátáni biblia.
Isten bocsásson meg minden Jehova Tanúnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!