Jehova Tanúi nektek nincs szégyenérzetetek?
Miért zaklatjátok az embereket,nem szégyenlitek magatokat?
Otthon vagyok,pihenni szeretnék,nem tvzni nem olvasni nem gépezni csak egyszerűen pihenni.
Dolgozom eleget legalább ilyenkor szeretnék úgy igazából lazítani egy kicsit ott hagyni a problémákat a világot ahol vannak,hogy ne érdekeljen semmi.
Miért nem akarjátok megérteni,hogy nem érdekel a vallásotok?
Én egy olyan ember vagyok,hogy nem szoktam visszautasítani senkit ha valaki beszélgetni szeretne velem,de ma nálam is betelt a pohár és olyasmit tettem amit életembe nem tettem senkivel és azt hiszem,hogy többet nem is fogok.
Ostorral zavartam el a tanúkat. A múlt hónapban vettem egy ostort disznek a kiállításon,nem tudom használni mert soha nem használtam dísznek szántam az előtérbe,de ma használtam annyira,hogy még én is megsérültem még most is sajog az arcom meg a fejem.
Hagyjatok békén végre!
Nem érdekel a vallásotok nem érdekel az istenetek mert nekem meg van az én életem és hitem,értsétek meg végre,hogy NINCS szükségem rátok!
Ha netán van itt olyan tanú aki Hódmezővásárhely környéki adja át a testvéreknek,hogy az Ősz utcát kerüljék el.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!