Miért lett elfogadva az úgy nevezett Jehova Tanúi "Egyháza"a törvény által?
Van pár dolog a tanításukban ami igencsak törvénybe ütközik.
Pl a törvény simán elítél egy olyan embert aki megakadályozza egy másik ember életben maradását.
A Jehova Tanúi pontosan ezt teszik amikor nem engedik meg a véradást.
Ez a törvény szemében gyilkosság és nefeledjük,hogy Isten szemében is az.
Vagy nem?
Ezen kívül ott van az emberek zaklatása,nem beszélve arról a lelki terrorról amit a kiközösitettek mennek át...szóval nem tudom,hogy hogy lettek elfogadva a törvény által.
Olyan dolgokat tehetnek meg a vallásukra hivatkozva ami miatt egy "civilt" simán elítélnének.
Én keresztény szemmel kétféle képpen tudom ezt megmagyarázni.
Vagy tényleg Isten szolgai, vagy pedig a Sátán kutyái.
Semmi! Nekem abszolút semmi. :)
De nekik igen...
NEM Sátán kutyái.
a vèr egy nehezen megérthető dolog, ha le is írnám nem hiszem, hogy megértenéd, de vért fogyasztani és orvosi célbol sem lehet használi!!!
Senkinek a vére NEM 100%-OSAN tiszta!! Azok akik kivannak közösítve okkal vannak, mert nem helyesen cselekedtek!!!
#4 válaszoló igen, de azt nem te"akartad" /vagy hogy mondjam/.
arról nem tehet senki ha verzik a szaja!!
#3 muszály ordibálnod? :)
Nyugi...
"a törvény simán elítél egy olyan embert aki megakadályozza egy másik ember életben maradását.
A Jehova Tanúi pontosan ezt teszik amikor nem engedik meg a véradást.
Ez a törvény szemében gyilkosság és nefeledjük,hogy Isten szemében is az.
Amikor ezt elolvastad: Fertőzött vért kapott Claudia mamája
nyilván akkor jöttél rá: a törvény simán elítél egy olyan embert aki megakadályozza egy másik ember életben maradását.
Ha még rájössz pár dologra, amivel besározhatod J. tanúit feltétlen tájékoztass, mert vevő vagyok arra a világosságra, amit a sötét sarokból árasztasz.
Kedves kérdezö,
mielött nyilvánosan lejáratod magadat, hidd el érdemes lenne egy kicsit jobban tájékozódnod. Nagyon sok pontatlanság, ferdeség van a meggyözödésedben.
Nem nehéz az internet korában információt szerezned. Miért hagyod magadat orrodnál fogva vezetni azokkal, akik butasággal táplálnak. Azt el tudom képzelni, hogy mennyi még 'okosabb barátod´ fogja támogatni sajnos ferde nagyon ferde információidat
Katy
Kérdező én nem ordibáltam! Attól, hogy raktam ! Jelet, nem "ordibálás miatt".
Te kérdezted én elmondtam a véleményem:)
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!