Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek eljön még az a...

Szerintetek eljön még az a perc, hogy a tudomány kimondja, hogy "a világot meg kellett, hogy teremtsék"?

Figyelt kérdés

2014. máj. 11. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
0%

Milyen alapon mondod hogy "minden amit egyértelműen megcáfolnak, az hirtelen mostantól mindigis metaforikus volt"?

Mármint üss már föl egy teológiakönyvet i.sz. 1000-ből, és rögtön látod hogy abban a Föld lapos, és a világegyetem mozdíthatatlan középpontja.

Üss fel egy törikönyvet és olvasd el azok névsorát akiket elégetett a szektád, mert azt mondták ez hülyeség.

ÜSD MÁR FEL végre egyszer azt a kibeb*tt kötetet, és lásd, hogy minden alkalommal mikor metaforikusan beszél, KIFEJEZETTEN FELHÍVJA RÁ A FIGYELMET hogy most metaforikusan fog beszélni.

De ha az egész "metaforikus", és nem jelent semmit, akkor mi a ráknak erőlködsz?

És de, hatalmas f*rok vagy, mert ugyanazt a sz*rt böfögöd föl, amit már milliószor csak itt, ezen az odalon megcáfoltak, nem szólva azokról az ÉVSZÁZADOKRÓL, amikben a papjaid ugyanezeket böfögték föl, és ugyanúgy mint itt te most meg lettek ugyanígy cáfolva.

A világegyetem NEM 6,000 éves ellentétben amit a Biblia állít. Nem léteznek sárkányok és egyszarvúak ellentétben azzal amit a Biblia állít. A Hold nem világít azzal ellentétben amit a Biblia állít. Nem volt Egyiptomi Fogság, és a nem volt Második Eljövetel i.sz. 150-ben (vagy hamarabb) mint azt a Bibliában írták. Igen, Jefte bemutatott az istenednek emberáldozatot, amint a Bibliában írják.

Asszem mára nekem elég a vallás trolljaiból...

2014. máj. 12. 19:35
 62/88 A kérdező kommentje:
Oké, rendben, de miért kell felemelni a hangodat? Nem értem. Nem lehet normálisan elmondani?
2014. máj. 12. 19:51
 63/88 A kérdező kommentje:

Azért mert nekem ez az álláspontom, még nem kell f. sz-nak nevezni. Én se illettelek ilyenekkel, holott te az evolúcióban hiszel. Már megtapasztaltam Isten jelenlétét, ezért nem érdekelnek az evolúció különböző bizonyítékai. Nem kell azért megkövezni, meg trollnak hívni, mert így gondolom.

Részemről lezártam a veled való beszélgetést! Mások még írhatnak!

2014. máj. 12. 19:57
 64/88 anonim ***** válasza:
61 es válaszoló, te nem 1984-es 87-es vagy 89-es vagy?
2014. máj. 12. 20:22
 65/88 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy 72, 75 vagy 77...
2014. máj. 12. 20:23
 66/88 anonim ***** válasza:

na ez az egyik dolog amit nem tudok jozan esszel felfogni...

hogyan tapasztalja meg egy hivo az isten jelenletet? magyarazd el kerdezo reszletesen hogy mi tortent veled akkor, mit ereztel? miert csak par hivovel tortenik ilyen es soha egy ateistaval?

2014. máj. 12. 20:25
 67/88 anonim ***** válasza:

#kérdező

DE, f**znak kell nevezzelek.

Az álláspontod tarthatatlan, az evolúció pedig TÉNY.

Az evolúcióban nem "hiszel", mert az evolúció TÉNY.

Ellentétben a vaallásoddal, ami HAZUGSÁG.

DE, meg kell kövezni, és le kell hordani trollként, mert ELMEBETEG VAGY, aki egy hallucináció miatt eldobja a TÉNYeket, és ejtőernyő nélkül ugrál szakadékba, vagy kezd el halomra gyilkolni embereket az utcán.

------------

steff11

HAT próbálkozásból NULLA eredmény.

A TE vallásodat is legyőzte a valóság.

2014. máj. 12. 20:42
 68/88 A kérdező kommentje:

Én más szemszögből nézném: az ateista éppen azért ateista, mert még nem történt vele ilyesmi.

Leírhatom, ha szeretnéd: pár éve történt, hogy kértem egy jelet, hogy bárcsak megadná nekem, hogy létezik, és amikor erre gondoltam, akkor épp a Kossuth rádiót hallgattam és abban a másodpercben bemondták, hogy most következik a Kalevala: Teremtéstörténet. Nem hittem a fülemnek. A másik, hogy sokszor volt, hogy kértem tőle segítséget és megadta, mégpedig úgy valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy megoldódjon. De mégegyszer mondom, nyugodtan meg lehet kövezni, hogy én így gondolom.

2014. máj. 12. 20:44
 69/88 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: most olvastam csak, hogy mit írtál. De attól, hogy MÁS a véleményünk, attól még nem kell a másik egyént f. sz -nak hívni. Mi az hogy tény az evolúció? És mi van, hogyha Isten teremtette az evolúciót is? Azt nem olvastad, hogy a Bibliában az van, hogy egy nap, nem pont egy napot jelentett, tehát nem tudjuk amit találtak leletet, ami több milliárd éves, attól még teremthette Isten.
2014. máj. 12. 20:48
 70/88 anonim ***** válasza:
Akkor hanyas vagy? Nagyon kíváncsi lennék!
2014. máj. 12. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!