A hívők hogyan állnak hozzá a transzhumanizmushoz?
Figyelt kérdés
Úgymond egészséges keretek közt elfogadják?2014. ápr. 10. 08:15
1/10 anonim válasza:
Soha nem hallottam még róla, így nem állok hozzá sehogyan.
2/10 anonim válasza:
... nem akaródzik keresni a szótárban, bár unatkozok, mert betegen itthon vagyok, de akkor sem, mi a bogár ez a szó kérlek? :-D
Katy
3/10 anonim válasza:
5/10 aries 2 válasza:
Én nem. Tudom, hogy Isten véget fog vetni a transzhumanizmusnak is.
6/10 anonim válasza:
Jézus pillanatok alatt megoldotta ezeket a problémákat.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen pillanatok alatt megoldotta, igaz. De ez azt is jelentené hogy mi az értelmünket felhasználva nem tehetjük addig is jobbá a világot?
2014. ápr. 12. 15:13
8/10 A kérdező kommentje:
Azt meg nem értem isten miért is vetne véget a transzhumanizmusnak, ha az ő érdekében történik a cselekvés.
2014. ápr. 12. 15:16
9/10 anonim válasza:
Vidiripi
"De ez azt is jelentené hogy mi az értelmünket felhasználva nem tehetjük addig is jobbá a világot?"
Miért ne tehetnénk jobbá a világot?
"Azt meg nem értem isten miért is vetne véget a transzhumanizmusnak, ha az ő érdekében történik a cselekvés."
Ki állítja azt hogy az ő érdekében történik a cselekvés?
Isten azért vetne véget mert: Jelenések 21:4 és szemükről minden könnyet letöröl, és halál nem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.
Akkor minek tovább a transzhumanizmus? Okafogyottá válik a létezése.
10/10 A kérdező kommentje:
Az emberi élet jobbá tétele mindenkor Isten érdekében történik. Amíg nincs eljövetel addig miért ne lehetne fejlődni?
2014. ápr. 15. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!