Szerintetek eljön még az a perc, hogy a tudomány kimondja, hogy "a világot meg kellett, hogy teremtsék"?
Kérdező! Rosszul tudod, az evolúciót 100%-ig bebizonyítottàk.
Javaslom a Kozmosz: Történetek a világegyetemről c. Ismeretterjesztő sorozatot, az egyik részben beszél erről, meg a világ keletkezéséről is.
Én meg azt nem értem, hogy miért hiszed, a tömegnek igaza kell legyen. Csak azért, mert sokan hisznek valamit nem lesz igaz. Mondjuk úgy, hogy a vallás egy kulturális maradvány, amit nagyon nehéz kinőni, de azért, mert még sokan hiszik nem lesz igaz.
Valamikor sokan hitték, hogy a föld lapos, valamikor sokan hitték, hogy a Föld a világegyetem közepe, olyannyira, hogy alád gyújtottak, ha csak megkérdőjelezted, és mégsem volt igaz.
Köszi Dove! Úgy látom, te velem vagy!
Snapette-nek írnám, hogy látom, hogy nem lehet eltántorítani téged... Te azt gondolod, hogy amiben sokan hisznek, az még nem egyenlő azzal, hogy igaz. Elfogadom, hogy te nem hiszel Istenbe, de azért még elfogadhatnád, hogy mi igen, és nem lehet tudni, hogy melyikünknek is van igaza, ezért ne mondd biztosra, amit te gondolsz, és ne ítéld el a hívőket.
"Az evolúcióról még mindig azt gondolom, hogy nem 100%"
El kell szomorítsalak: ez bizony 100%
Vagy te a gravitációban is kételkedsz, meg a mágnesességben?
Netán a fényre is azt mondod, hogy az nem lehet 100%?
Az evolúció az 100% - az evolúció története az más kérdés. Az régészet, és az soha nem lesz 100%
Kérdezőnek:
Emiatt a probléma miatt nem:
Ha lett volna teremtő, ki teremtette a teremtőt?
"Illetve miért van az, hogy a Bibliában olyan dolgokat írtak le, amiket az akkori ember még nem tudhatott a világ működéséről. "
Válasz: nem írnak ilyet.
Btw, aki hallucinál, az általában minimum gyanús hogy nem normális!
Ha mindenki hülyeségben hizs, az attól még hülyeség marad (mint anno a lapos Föld). Ha az igazságban senki nem hisz, az attól még igaz marad.
A tudomány úgy működik, hogy semmit nem lehet 100% bizonyítani. Ellenben a vallásnak semekkora %-ban nem sikerült bizonyítania semmit.
Pl. a Biblia szerint a Föld lapos, a Holdnak saját fénye van, az ég szilárd kupola, és a világegyetem 4,000 éves. ez egyértelmáen baromság.
Elítélem tovább a hívőket (a keresztényeket, hogy jelen csoportot nevén nevezzük) amiért hírdetik a nemkeresztények kiírtását, a homoszexuálisok kiírtását, a szombaton dolgozók megölését, az engedetlen gyerekek megölését, hogy támogatják a rabszolgatartást és ezernyi más barbárságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!