Miért kell, hogy téma legyen, hogy a vallásos emberek elfogadják-e a homoszexualitást?
Leszbikus vagyok, mégsem kérdezi senki, hogy elfogadom-e a kereszténységet, a keresztényeket, nem mondom, hogy át kéne őket nevelni, nyomják el magukban. Magánügy, mégis sokak nyakában, autójában, akár a testén tetoválásként ott a kereszt. Sőt, még ezt a "devians eszmét" rá is akarják kényszeríteni a normálisan gondolkodó emberekre. Benne vannak a médiában, mutogatják magukat az utcán, befolyásuk van a politikába, ott a rengeteg ünnep, no meg a zarándoklatok.
Amikor viszont szóba jön a melegfelvonulás, kikelnek magukból, hogy a szexualitás 4 fal közé való. Ezzel egyet is értek, én még az utcai csókot sem preferálom legyen az homo vagy hetero. De aki nem látja, hogy ez nem a szexről szól, pont, hogy azzal van a baj, hisz neki jut eszébe egyből a szex. Amikor házasodni akarok (polgári), és ezért tüntetek, az nem a szexről szól, hanem a szerelemről, jogokról, elfogadásról. Amikor megfogom a barátnőm kezét az utcán, az nem a szexualitásról szól. Vagy ha egy heteró pár kézenfogva sétál, mindenkinek az jut az eszébe, hogy ők szexelnek?
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok"
49-es: tehát szerinted a homoszexuálisokat meg kell ölni?
50-es:
Nem vagyok ateista, Freud meg szerintem egy idióta volt. Emellett az az evolúciót sem hiszem el teljesen (mikro - igen, makro - nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!