En buddhista vagyok, a parom muszlim. Lehet komolyabb jovoje a kapcsolatnak?
Van valaki aki ilyen helyzetben van es mukodik a kapcsolata?
Mi elfogadtuk egymas vallasi nezetet, de attol tartunk hogy komolyabb nem lehet a kapcsolatunk. Mivel nem vagyok muszlim nem lehetek se a felesege se a menyasszonya, amit viszont elvarnak tole.
Nincs megoldas?
Elore is koszonom.
"Nem lehetek sem a felesége, sem a menyasszonya, amit viszont elvárnak tőle"!
Akkor milyen jövőt képzelsz el magatoknak?
Pontosítsunk! Lehetsz a menyasszonya és a felesége is, de csak polgári. Hivatalosan egyébként is ez számít.
Az a baj, hogy mindketten azt nézitek, hogy mások mit várnak el toletek.
Hogyne lehetnél a felesége!Vallástól függetlenül lehet polgári esküvőtök és az állam szemében máris házasok vagytok.
Egyébként ha nem teszitek vallás orientálttá a kapcsolatot, akkor nincsen semmi baj.
Iszonayosan vallasos..
Tervbe van az eljegyzes, de zt mondta hogy ott ala kell irni egy papirt. ( Errol semmit se tudok csak amit o mondot. Probalok utana nezni de nem talaltam semmit. Ha valaki errol tudna informaciot mondani, annak nagyon halas lennek.)
Viszont ha akkor kiderult hogy buddhista vagyok akkor nem tehetjuk meg ezt se meg.
Emiatt kerdeztem hatha valaki volt ilyen helyzetbe es tud tanacsot adni hogy hogy mukodik ez.
ha a lány a muszlim, akkor kizárt az eslküvő, mert vagy áttér vagy muszlim férjet választ magának, muszlim lány és más vallású férfi nem kelhet egybe. Muszlim férfi elvehet nem muszlimot, de olyat, aki egyistenhívő - ez Buddhizmusnál mennyiben áll fenn? Bocs, egyáltalán nem tudom.
Az hogy elfogadtátok egymást, az csak egy dolog, a rózsaszín felhő elmúlása után csúnya dolgok tudnak lenni - ha csak csoda nem történik in shaa Allah.
Ha a "párod" tényleg nagyon vallásos, akkor eleve nem gondolhatna közös házasságra a fent elmondottak alapján.
Üdv.
"Biztos vagyok benne hogy nem"
- Vagyis belenyugodtál, hogy másodrendű vagy a kapcsolatotokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!