Szerettem volna szüzen férjhez menni, de nem bírtuk ki a barátommal és nem sokkal utána szakított velem. Hívő vagyok, bűnnek érzem ezt, de mégis vágyom a barátomra nagyon. Tényleg ilyen hamar feladhatóak az álmok és az elvek?
Figyelt kérdés
Most új kapcsolatban vagyok és már nem is látom értelmét, hogy sokat várjunk, így az egy hónapos fordulónkra tervezzük a "nagy éjszakát". Azóta nem voltam gyónni sem, minek amikor úgyis hazudnék azzal, hogy nem teszem többet.2009. dec. 15. 10:49
11/62 A kérdező kommentje:
11.38-asnak: Nem véletlenül nem a szexualitás kategóriába tettem a kérdésemet, hogy a 12 éves kis szexmániások máshol gúnyolódjanak. Nem nyafogtam neki (a nyafogásból 5 évesen kinőttem) és nem ezért szakított velem.
2009. dec. 15. 11:42
12/62 anonim válasza:
11:02-nek tudok teljesen igazat adni
fölösleges 30ezer hozzászólást elolvasnod, úgyis neked kell eldöntened mit választasz, a 2 lehetőséget ismered
13/62 A kérdező kommentje:
"miközben mindenki tesz magasról arra, hogy te mit csinálsz."
Saját magamért vagyok felelős, nem az számít, hogy a tömeg és a csordaszellem mit gondol. Ja, ha a gépek gondolkodnak helyettünk, akkor nekünk már nem kell?:)
2009. dec. 15. 11:43
14/62 anonim válasza:
ha saját magadért vagy felelős, miért nem azt teszed, amit a lelkiismereted diktál?
15/62 A kérdező kommentje:
11.39: Nem baj ha nem hiszel semmiben, de fogadd el, hogy más meg igen. Neked ez hülyeség, nekem meg az amit te írsz, hogy ha 21.század, meg gépek, robotok, akkor már mindent lehet és éljük a világunkat, nem baj, ha önzők vagyunk...
2009. dec. 15. 11:45
16/62 anonim válasza:
Képzeld, nem. Ha közülnézel, minden automatizált, neked csak a gombokat kell nyomogatnod. Nevethetsz rajta, de én meg az olyan embereken nevetek, akik nem tudják használni az alapvető kütyüket sem. Vagy akik annyira mélyen vallásosak, hogy egy orgazmus miatt sírva vonulnak gyónni.
17/62 A kérdező kommentje:
Mert most pont a lelkiismeretemben van kettősség... Eddig elfogadtam egy olyan mércét, ami most elfogadhatatlannak tűnik úgy, hogy ne okozzon ez lelkiismeretfurdalást.
2009. dec. 15. 11:46
18/62 A kérdező kommentje:
Akkor nyomogasd a gombokat és hagyd, hogy a gépek vezessek és az agyadat nyugodtan dobd ki a kukába, úgysincs már rá szükséged. Hidd el, jóban vagyok a gépekkel, lány létemre profin használom őket, nem fog ki rajtam semmi műszaki dolog, de ez nem függ össze a gondolkodással. Miért fáj az neked, hogyha valaki nem úgy gondolkodik mint te? Te a gépeket isteníted, nekem meg más fontos. Ettől miért lennék rosszabb és miért lennél te a tuti csávó?:)
2009. dec. 15. 11:48
19/62 anonim válasza:
Ha lelkifurdalást okoz, akkor a lelkiismereted nem fogadta el, max. a tudatod.
20/62 A kérdező kommentje:
Ha valaki a kérdésemre is tudna HASZNOS, SEGÍTŐ választ adni, annak örülnék.
2009. dec. 15. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!