Miért van az, hogy a keresztény emberek elítélik a melegeket?
@20:58
Aki ilyen félelmetes logikai anomáliákat tud megállapítani, az már Jehova tanújának is elmehetne. :D
"Mert a moslékot szereted és moslékos fazék vagy."
Ez de csúnya volt :-S Nem épp keresztényhez méltó hozzászólás. Csak megjegyeztem.
Asperrimus már-már azt mondom, hogy legalább te képes vagy kulturált módon beszélni, viszont mondom ennek úgy sem lesz értelme.
Viszont ezen megakadt a szemem: ha valaki dohányzik, az nem vele született dolog. Ugyanúgy a drog függőség sem. Meg ha halottak feltámadhatnak.. Én ezen már sírva nevetek. De gondolom ezt te komolyan gondolod. Viszont én már hagyom az egészet a francba, nyugodtan higgyétek azt, hogy ti mindent tudtok. Egészségetekre.
@21:35
Szerintem nem keresztény csak egy sajnálatra méltó frusztrált kis troll. Elég csak a válaszait megnézni.
Mikor értitek meg végre, hogy a homoszexualitás nem gyógyítható?Mikor?Még hányszor kell leírnom, mire valaki végre megérti, hogy ez nem láncdohányosság, nem alkoholizmus, nem is rák, vagy TBC, ami baromi nehezen, de még visszafordítható, hanem genetikai eredetű rendellenesség.
Látom, a pestises példa nem mindenkinek esett le, szóval inkább közelítsük meg úgy, mint mutációt és nem mint betegséget.
Tehát ez olyan, mintha valaki például elefánt szindrómával születik.Sosem fog meggyógyulni, mert genetikai eredetű.
Vagy nem kell ilyen szélsőséges eset, ott van a herpesz, a vírus, ami az örökítőanyaggal generációkon át fertőz, és mára már minden ember génjeiben ott van valahol.Sosem fogod kiirtani, mert nem tudod, hogy hol van és hogy pontosan mit is keresel.Nem fog rajta a gyógyszer, de az is biztos, hogy imádkozással génsebészesdit lehet játszani és megoldani a problémát.
Na a homoszexualitás pontosan ugyanez.Azért örülnék, ha mennénk is valamerre és nem kéne egy helyben toporogni a témával.
#43.
Nem szeretek erről beszélni, mert halottakról vagy jót, vagy semmit, de én is szerettem a moslékot valaha. Viszont a régiek elmúltak, újjá lett minden. Élek többé nem én, hanem él bennem a Krisztus. Hazugság hogy nincs ebből szabadulás. Ha valaki tagadja ezt, annak ezek szerint nevetséges a halottak feltámadása is. Ahogy ez az egyik cinikus hozzászólásból kiderült. Akkor miről beszélünk? A meleglobbi és a melegek nem keresztények akarnek lenni ezek szerint, hanem zavarja őket a kereszténység. Ugyanis ez a fő reményünk, hogy feltámadt Jézus a halálból és visszajön. A szabaduláshoz egy kis ragaszkodás is elég. Először azonosulni a kereszten Jézussal, aztán a trónon ülő Bíró, Jézus Krisztus értékítéletével, és onnantól aszerint kell gondolkodni (róma 12:1-2), beszélni (róma 10:10), és érezni.
Szia !
Próbáld meg megtanulni egy ember személyiségét elfogadom tolerálom, de bizonyos cselekedetekkel nem értek egyet.
Üdv.Alex
@22:25
Nem a melegeknek volt bajuk a kereszténység létezésével, hanem a kereszténységnek a melegek létezésével. Innentől kezdve szerintem ne várd el hogy a melegek pozitívan álljanak az egészhez.
@49!
A kérdező első alkérdése:
"Most komolyan.. Miért van az hogy sokan kijelentik
azt hogy egy meleg ember nem lehet keresztény?"
Keresztény akar lenni vagy nem?
Minek koptatom a billentyűt, ha itt is csak azért érvel, hogy mesekönyv a Biblia? Akkor keressen olyan vallást vagy tanítást ahol simogatják a buksiját akármit csinál, de a kereszténység és a Biblia elítéli a homoszexualitást, és azt hirdeti, hogy az igazság szabaddá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!