Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor jönnek rá végre az...

Mikor jönnek rá végre az emberek, hogy nem földi értelemben vett egyházakat, gyülekezeteket, vallásokat kell követniük, hanem csak és kizárólag KRISZTUS JÉZUS URUNKAT, szabad és kell követniük?

Figyelt kérdés

-Most írhatnék ide igék sokaságát, ami ezt mondja ("Én vagyok az Út, az Igazság és ÉLET",; "egy a közvetítő Isten és Ember között és az Krisztus Jézus",stb...), de nem teszem, mert elsősorban Istent kereső, Bibliát olvasó emberek véleményét szeretném olvasni.

-Miért nem vesszük észre, hogy az egyházi törvények sokszor szembe állanak a Biblia Szavával, Isten Ígéjével?

Hol itt, hol ott, minden egyház és vallás tartalmaz Isten akaratával szembeni tanítást, ez alól egy sem kivétel!

-Mielőtt találgatásba bocsájtkozna bárki is nem vagyok egy egyház, gyülekezet, vagy vallás tagja sem, nekem Isten Akarata a fontos Krisztus Jézus által, aki Ura és Megtartója kell legyen életemnek mindenkor.

2009. dec. 12. 19:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egy részük akkor jön rá amikor már késő. A többiek előbb.
2010. ápr. 16. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!