Mikor jönnek rá végre az emberek, hogy nem földi értelemben vett egyházakat, gyülekezeteket, vallásokat kell követniük, hanem csak és kizárólag KRISZTUS JÉZUS URUNKAT, szabad és kell követniük?
-Most írhatnék ide igék sokaságát, ami ezt mondja ("Én vagyok az Út, az Igazság és ÉLET",; "egy a közvetítő Isten és Ember között és az Krisztus Jézus",stb...), de nem teszem, mert elsősorban Istent kereső, Bibliát olvasó emberek véleményét szeretném olvasni.
-Miért nem vesszük észre, hogy az egyházi törvények sokszor szembe állanak a Biblia Szavával, Isten Ígéjével?
Hol itt, hol ott, minden egyház és vallás tartalmaz Isten akaratával szembeni tanítást, ez alól egy sem kivétel!
-Mielőtt találgatásba bocsájtkozna bárki is nem vagyok egy egyház, gyülekezet, vagy vallás tagja sem, nekem Isten Akarata a fontos Krisztus Jézus által, aki Ura és Megtartója kell legyen életemnek mindenkor.
A válasz: "És hogy meneküljünk meg az alkalmatlan és gonosz emberektől. Mert nem mindenkié a hit! (2Thess 3,2)" Az utolsó mondat a lényeg!!!
És nem az egyház tanítását kell gyakorolnunk az életünk során, mert Isten Igéje a Biblia ez fölött áll! És énsem értem hogy lesz valakiből pl.katolikus pap, mikor televan faragott mennyei teremtményeket kiábrázoló bálványokkal a templomuk??? Hát nem látja, hogy törvénnyel szembe ütközik??? Teljesen felvagyok háborodva....De ez csak egy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!