Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor jönnek rá végre az...

Mikor jönnek rá végre az emberek, hogy nem földi értelemben vett egyházakat, gyülekezeteket, vallásokat kell követniük, hanem csak és kizárólag KRISZTUS JÉZUS URUNKAT, szabad és kell követniük?

Figyelt kérdés

-Most írhatnék ide igék sokaságát, ami ezt mondja ("Én vagyok az Út, az Igazság és ÉLET",; "egy a közvetítő Isten és Ember között és az Krisztus Jézus",stb...), de nem teszem, mert elsősorban Istent kereső, Bibliát olvasó emberek véleményét szeretném olvasni.

-Miért nem vesszük észre, hogy az egyházi törvények sokszor szembe állanak a Biblia Szavával, Isten Ígéjével?

Hol itt, hol ott, minden egyház és vallás tartalmaz Isten akaratával szembeni tanítást, ez alól egy sem kivétel!

-Mielőtt találgatásba bocsájtkozna bárki is nem vagyok egy egyház, gyülekezet, vagy vallás tagja sem, nekem Isten Akarata a fontos Krisztus Jézus által, aki Ura és Megtartója kell legyen életemnek mindenkor.

2009. dec. 12. 19:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%
Ki az a Jézus hogy kövessük,mit tett ami fizikailag látható.
2009. dec. 12. 19:40
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha nem lennének szervezett egyházak, akkor a muszlimok elég hamar megtérítenék a pogány keresztényeket. Ezt ügye te sem szeretnéd? Ezt én se szeretném, pedig én ateista vagyok. GONDOLKOZZÁL MÁR! Nem csak ti éltek a Földön.
2009. dec. 12. 19:49
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, mi a bajod. Mindenki őt követi most is. Jézus meghalt. Sőt, Isten is. Mindenki meg fog. Te is, én is. Mindenki követi Jézust. :)
2009. dec. 12. 19:55
 4/21 anonim ***** válasza:
27%

A válasz: "És hogy meneküljünk meg az alkalmatlan és gonosz emberektől. Mert nem mindenkié a hit! (2Thess 3,2)" Az utolsó mondat a lényeg!!!

És nem az egyház tanítását kell gyakorolnunk az életünk során, mert Isten Igéje a Biblia ez fölött áll! És énsem értem hogy lesz valakiből pl.katolikus pap, mikor televan faragott mennyei teremtményeket kiábrázoló bálványokkal a templomuk??? Hát nem látja, hogy törvénnyel szembe ütközik??? Teljesen felvagyok háborodva....De ez csak egy a sok közül.

2009. dec. 12. 19:57
 5/21 anonim ***** válasza:
9%
Jaj, ketten is vannak! Megint a két Jehovás majom próbál újra térítgetni? Egyik kérdezőt játszik, a másik meg kommentel hozzá? Szánalom.
2009. dec. 12. 20:03
 6/21 anonim ***** válasza:
8%
20:03! Te neharagudj már, de ha nem hiszel miért vagy ott minden hittel kapcsolatos kérdésnél??? :o) Kicsit azért vicces ám. :o))))
2009. dec. 12. 20:17
 7/21 anonim ***** válasza:
22%
Első vagyok,haha engem gondolsz jehovistának akkor nagyot tévedsz,mert én vagyok a teljesen hitetlen,aki azon csodálkozik hogy vannak emberek akik ájtatoskodással töltik az időt.
2009. dec. 12. 20:17
 8/21 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: a szövegkörnyezetből egyértelműen kiderül, hogy te szóba sem kerültél, senkit nem érdekelt az "értékes" hozzászólásod.
2009. dec. 12. 20:32
 9/21 anonim ***** válasza:
33%
szavazz Hitlerre! =D
2009. dec. 12. 20:39
 10/21 Dymo ***** válasza:
17%
OPTIMUS!!!
2009. dec. 12. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!