Egy hívő szerint lehet élet a Föld bolygón kívül is?
És most ne a kis zöld emberkékre gondoljunk ha lehet.
Elsősorban a bakteriális vagy alacsony szervezettségű életre gondoltam.
Kedves 30-as válaszoló.
Lehet, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal.
Vallásosnak lenni nem egyenlő a keresztény élettel
Nézz körbe kedves, mennyi "vallásos" ember van, de nem él keresztényként.
Csak hiszi, hogy van Isten meg Jézus a megváltó, aztán ennyi.
Ugyan úgy éli az életét, mint aki nem hiszi, hogy van Isten és Jézus mint megváltó.
Katy Weaver
Jézus pedig nem "vallásokat", vagy vallást hozott létre, hanem az eredeti Istennek járó imádatot állította helyre
egységesen.
Már csak az a nagy kérdés ,mi köze van a földön kívüli baktériumoknak ,ha egyáltalán vannak,a mi halandó földi életünkhöz?Mert ugyebár a mi életünknek az lenne a célja,hogy ne haljunk meg a bűneinkben.Ismerjük meg Jézus Krisztust,higgyünk benne.
Ha netán marslakók vagy úfók lennének is valahol,a halál problémáját nem oldják meg.
Ez kedves kérdező,részedről egy baromi nagy butaságra utal.
Kedves utolsó!
1. Többi válasz elolvasása, áttanulmányozása.
2. Kicsit szétnézni a valláskutatás terén, megérteni mi az hogy fanatikus. Megérteni milyen az a személy akinek egészséges hite van.
És láss csodát, máris nem írsz le butaságot.
Természetesen abban igazad van hogy ez nem üdvösségi kérdés. De most nem ez a lényeg, légy szíves legközelebb jobban odafigyelni erre. Feltételezem elég érett vagy hozzá.
Kedves utolsó!
Én az utolsó butuska válaszoló vagyok.
Légyszi írd már meg milyen vallású vagy és hány éves,ha nem titok.
ui.
Bocsi hogy tudatlanságommal zavartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!