Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy hívő szerint lehet élet a...

Egy hívő szerint lehet élet a Föld bolygón kívül is?

Figyelt kérdés

És most ne a kis zöld emberkékre gondoljunk ha lehet.

Elsősorban a bakteriális vagy alacsony szervezettségű életre gondoltam.

2014. febr. 27. 22:59
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
63%

Kedves 30-as válaszoló.

Lehet, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal.

Vallásosnak lenni nem egyenlő a keresztény élettel

Nézz körbe kedves, mennyi "vallásos" ember van, de nem él keresztényként.

Csak hiszi, hogy van Isten meg Jézus a megváltó, aztán ennyi.

Ugyan úgy éli az életét, mint aki nem hiszi, hogy van Isten és Jézus mint megváltó.

Katy Weaver

Jézus pedig nem "vallásokat", vagy vallást hozott létre, hanem az eredeti Istennek járó imádatot állította helyre

egységesen.

2014. márc. 1. 13:00
 32/52 anonim ***** válasza:
Természetesen van élet a földön kívül is. Tudod, Isten és az angyalai. :)
2014. márc. 2. 11:59
 33/52 A kérdező kommentje:
Jó válaszokat adtatok, és látom Katy meg több ember is felhozta azt hogy az angyalok és isten akik kint "élnek" a Földön kívül. Bár istent én az ismert univerzumon kívülre helyezném és nem mint élőlényt. Viszont akkor vonatkoztassunk el az értelmes élettől és koncentráljunk a baktériumokra és társaikra. :) Szóval hogy lehetne e kint e vagy sem mivel a Biblia nem tér ki rá. És szerintem nem véletlenül ahogyan pl az kvantumfizikára sem.
2014. márc. 3. 06:20
 34/52 anonim ***** válasza:
Igen. Akár zöldek is lehetnek.Sőt abban is hiszek, hogy a magasabb szintű tudattal rendelkezők még segíteni is próbálnak nekünk a fejlődésben.
2014. márc. 5. 01:40
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet! Akár "zöld lényecskék" is lehetnek, hiszen fényévekre egy másik naprendszerben, tejújtban, ki tudja mi/ki él? A Biblia nem említi hogy van, de azt sem mondja, hogy nincs, szóval elôfordulhat....
2014. márc. 10. 22:09
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
Bakteriális bizonyítottan van. És igen én is vallásos vagyok, de ufóhívó is.
2014. júl. 30. 10:04
 37/52 anonim ***** válasza:

Már csak az a nagy kérdés ,mi köze van a földön kívüli baktériumoknak ,ha egyáltalán vannak,a mi halandó földi életünkhöz?Mert ugyebár a mi életünknek az lenne a célja,hogy ne haljunk meg a bűneinkben.Ismerjük meg Jézus Krisztust,higgyünk benne.

Ha netán marslakók vagy úfók lennének is valahol,a halál problémáját nem oldják meg.

Ez kedves kérdező,részedről egy baromi nagy butaságra utal.

2014. júl. 30. 12:12
 38/52 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

1. Többi válasz elolvasása, áttanulmányozása.

2. Kicsit szétnézni a valláskutatás terén, megérteni mi az hogy fanatikus. Megérteni milyen az a személy akinek egészséges hite van.

És láss csodát, máris nem írsz le butaságot.

Természetesen abban igazad van hogy ez nem üdvösségi kérdés. De most nem ez a lényeg, légy szíves legközelebb jobban odafigyelni erre. Feltételezem elég érett vagy hozzá.

2014. júl. 30. 14:12
 39/52 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én az utolsó butuska válaszoló vagyok.

Légyszi írd már meg milyen vallású vagy és hány éves,ha nem titok.

ui.

Bocsi hogy tudatlanságommal zavartalak.

2014. júl. 30. 21:15
 40/52 A kérdező kommentje:
Nem titok egyáltalán, jómagam 22 éve boldogítom az embereket. És Krisztus útján járok.
2014. júl. 31. 00:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!